,

Aktyvius ir veiklius senjorus pasitinka unikali naujiena – viena kortelė suteiks daugiau nei 60 nuolaidų

Organizatorių nuotr.

Jau ne vienerius metus veikiantis projektas „60+“ šį rudenį pasitinka su unikaliomis, Lietuvoje analogų neturinčiomis naujienomis ir pristato išskirtinę nuolaidų kortelę senjorams, į kurią sutelpa daugybė patrauklių pasiūlymų bei privilegijų aktyviems, veikliems, žingeidiems ir oria senatve besidžiaugiantiems žmonėms.

Dauguma verslų, prekybos vietų ar įstaigų taiko įvairias nuolaidas senjorams, kurios suteikiamos tik su būtent to tinklo nuolaidų kortele, tačiau žurnalą, televizijos laidą ir renginius kuruojantis projektas „60+“ pristato unikalią naujieną – kortelę, kurios užteks vienos, norint daugiau nei šešiasdešimt vietų gauti išskirtinius pasiūlymus. Projekto iniciatorė Laura Balčiūtė tikina, jog tokios kortelės poreikį pastebėjusi jau seniai, mat kai kompleksiška priemonė, palengvinsianti senjorų kasdienybę bei paraginsianti juos dar daugiau veikti.

„Su senjorais dirbu daug metų, su jais bendrauju kasdien, todėl iš asmeninės patirties galiu pasakyti, jog tipinio Lietuvos senjoro paveikslas neatitinka realybės. Įprasta manyti, kad išėjęs į pensiją žmogus tampa našta, tampa nereikalingu, tačiau iš tiesų yra priešingai. Tai didelė auditorija, kuri savo laiką skiria gyvenimo malonumams: jiems nereikia rūpintis augančiais vaikais, darbais, karjeros siekiais, jie kada panorėję eina į teatrą, kiną, muziejų, jie perka knygas, domisi renginiai, keliauja, skiria dėmesį savo sveikatai, seka naujienas, pasiūlymus ir akcijas“, – teigia L. Balčiūtė.

Būtent taip jai, kartu su prodiusere Gintare Kreipavičiūte, gimė mintis – apjungti visas senjorams taikomas nuolaidas į vieną vietą ir teikti kompleksiškas paslaugas tiek kortelės partneriams, tiek senjorams, turintiems tokią kortelę.

„Senjorai, sulaukę pensinio amžiaus, dažniausiai gauna nuolaidas valstybinėse įmonėse, o norėjosi sukurti išskirtinę kortelę, kuri suvienytų privačius verslus, neabejingus vyresniajai žmonių kartai. Įsigijus kortelę ji atsiperka labai greitai, ji neturi galiojimo laiko, tad naudotis galima tiek kartų, kiek norisi, o kai kur nuolaidos siekia 20-30 proc. teikiamai partnerių paslaugai ar net leidžia sutaupyti kelis šimtus eurų, įsigyjant konkrečią prekę. Juk ne veltui startuojame su šūkiu, jog viena kortelė – 60+ galimybių“, – pasakoja projekto bendraautorė G. Kreipavičiūtė.

Organizatorių nuotr.

„60+“ kortelės turėtojų gaunamos nuolaidos apima labai platų paslaugų spektrą. Senjorų laukia išskirtiniai pasiūlymai odontologijos klinikose, optikos salonuose, sanatorijose, medicinos centruose, nuolaidos taikomos perkant papuošalus, keliones, grožio prekes, baldus, interjero detales, knygas, mokymo kursus, langus ar net automobilių priežiūros priemones ir tai tik maža dalis to, kas sutelpa į vieną kortelę. Visą partnerių sąrašą galite rasti internetinėje svetainėje: www.60plius.lt/kortele

„Visada galvojau, kaip galėčiau prisidėti prie kokybiškesnio Lietuvos senjorų gyvenimo ir jų orios senatvės, to gražiausio etapo, kai užauginti vaikai, nudirbti visi darbai ir gali rūpėti tik poilsis bei laikas sau. Taip gimė mintis sukurti žurnalą, vėliau augo suorganizuojamų renginių bei iniciatyvų skaičius, kasmet rengiame „Metų senjoro rinkimus“ bei netrukus trečiam sezonui į televizijos ekranus sugrįš laida „Pirmi kartai. 60+“. Tačiau dabar įgyvendintų projektų sąrašas pasipildys ir dar vienu punktu – analogų Lietuvoje neturinčia nuolaidu kortele, kuri, tikiuosi, atguls kiekvieno senjoro piniginėje, nes kam laukti specialių dienų ar valandų, kai nuolaidomis galima mėgautis kasdien“, – sako L. Balčiūtė.

„60+ kortelė“ – tai 60+ išskirtinių pasiūlymų senjorams, nuolaidos vaistinėse, parduotuvėse, sveikatos įstaigose, sanatorijose, muziejuose, teatruose, kino salėse, knygynuose, sporto klubuose ir begalėje kitų vietų, kurios kviečia vyresnio amžiaus žmones gyventi oriai, aktyviai, turiningai, o svarbiausia, laimingai! Tai vienintelė kortelė Lietuvoje, skirta tikslinei auditorijai, kurios amžius 60+ ir nesiejama su konkrečiomis prekėmis. Tereikia partnerių vietose parodyti/nuskenuoti kortelę arba įvesti duomenis perkant internetu ir pasinaudoti nustatyta dydžio nuolaida.

Kortelė platinama ją užsisakant internetu www.60plius.lt/kortele

Taip pat skaitykite: