,

Reikalingi žiedai jūsų šventei? Štai, ką verta žinoti

Vestuvės yra viena yra reikalingi svarbiausių švenčių, todėl jai ruošiamasi itin kruopščiai. Belieka tik pridurti, kad šiai šventei itin įvairūs elementai, o vestuviniai žiedai – vienas pagrindinių. Taigi, turite įvertinti nemažai dalykų juos rinkdamiesi. Taigi, ką reikėtų žinoti?

Visų pirma, verta akcentuoti, kad būtent vestuvinis žiedas yra tas papuošalas, kuris, kaip tikimės visi, lydės jus visą likusį gyvenimą. Vadinasi, jis turi būti itin kokybiškas, tad jo sąskaita taupyti tikrai nereikėtų. Net ir tuo atveju, jeigu esamu momentu negalite mokėti visos reikiamos pinigų sumos ir dailų ir kokybišką žiedą, tai verčiau rinktis žiedus išsimokėtinai.

Renkantis žiedus, labai svarbu įvertinti ir pirštų formą. Štai, pavyzdžiui, smulkių pirštų savininkams geriausiai tiks smulkūs papuošalai, ir atvirkščiai – jei jūsų pirštai stambūs, žiedas turėtų būti masyvesnis. Na, o ilgų pirštų savininkams puikiai tinka bet kokie žiedai.

Ne paslaptis ir tai, kad dažniausiai yra pasirenkami auksiniai žiedai. Ir, nieko keista, kodėl taip yra, juk būtent auksas pasižymi puikiomis savybėmis – grožiu, patvarumu, atsparumu įvairiems aplinkos veiksniams, tvirtumu. Tačiau taip pat nereikia pamiršti, kad kai kurie asmenys yra alergiški šiam metalui. Taigi, prieš pasirinkdami auksinį (ar iš bet kurio kito metalo pagamintą žiedą), visų pirma įsitikinkite, ar nesate alergiški, juk su šiuo papuošalu jums teks draugauti kasdien.

Nereikia pamiršti, kad rinkdamiesi šiuos papuošalus, žmonės neretai daro ir tam tikras klaidas. Na, o geriausia yra mokytis iš svetimų klaidų. Taigi, kviečiame sužinoti, kokios klaidos yra daromos dažniausiai, kad galėtumėte  jų išvengti. Viena dažnai daromų klaidų, yra ta, kad pasirenkami platūs vestuviniai žiedai. Žinoma, jeigu jūsų pirštai yra stambūs, tuomet toks žiedas puikiai atrodys vizualiai. Tačiau, jei jūsų pirštai yra vidutiniai ar itin smulkūs, rinkitės smulkesnį žiedą, kadangi platūs žiedai nusidėvi greičiau, juos yra lengviau subraižyti. Vestuviniai žiedai su itin giliais raižiniais taip pat nėra geras pasirinkimas, kadangi juose ypač lengvai kaupiasi įvairūs nešvarumai.

 

Taip pat skaitykite: