,

KAS GERIAU: STEIGTI BUHALTERIO ETATĄ, AR NAUDOTIS ELEKTRONINĖS BUHALTERIJOS PASLAUGOMIS?

Jeigu neseniai įkūrėte nedidelę įmonę arba jau seniai turimoje įmonėje jums vis sunkiau sekasi sėkmingai tvarkyti buhalterinius reikalus, arba esate priversti labai taupiai elgtis su turimais finansiniais resursais, jums natūraliai kyla klausimas: ką daryti toliau? Iš keblios padėties jums gali padėti išsisukti pigiai kainuojančios elektroninės bankininkystės paslaugos.

Kokia veikla užsiima elektroninės buhalterinės apskaitos įmonės?

Elektroninės buhalterinės apskaitos įmonės profesionaliai ir už prieinamą kainą gali atlikti vadybos ir kaštų apskaitą kas mėnesį, nustatyti finansinės būklės jūsų įmonėje situaciją, jos rentabilumo lygį, perspėti apie daromas verslo plėtojimo klaidas ir pan. Kadangi tokios įmonės yra objektyvios, jos užsakovui pateiks nešališką, tikslią ir teisingą informaciją. Elektroninės buhalterijos paslaugos yra automatizuotos ir perkeltos į internetą. Tokios įmonės savo paslaugas teikia nuotoliniu elektroniniu būdu. Pasamdyta tokios įmonės buhalterė nuotoliniu būdu tvarko visą buhalterinę apskaitą ir pataria, kaip kuo palankiau susitvarkyti mokestinius reikalus.

Kokiomis paslaugomis nemokamai gali pasinaudoti elektroninių buhalterinės apskaitos įmonių klientai?

Tokių įmonių klientai nemokamai gali pasinaudoti elektroninės apskaitos savitarna ir patys bet kuriuo momentu išrašyti sąskaitas, matyti visus esamus pagrindinius savo įmonės finansinius rodiklius – apyvartą, sąnaudas, skolas, pelną ir kt. Kiekvienam klientui yra priskiriama asmeninė buhalterė, kuri ir rūpinasi apskaitos vedimu, atsako į jai pateiktus klausimus telefonu arba elektroniniu paštu.

Kokiu būdu elektroninė buhalterija padeda atsikratyti popierizmo?

Elektroninės buhalterinės įmonės klientas kartą per mėnesį elektroniniu paštu priskirtai buhalterei atsiunčia pirkimo sąskaitų nuotraukas ir banko išrašus, o ši nuotoliniu būdu tvarko visą reikiamą buhalterinę apskaitą. Kadangi diduma buhalterinės apskaitos procesų yra visiškai automatizuoti, paslaugos tikrai yra suteikiamos už labai palankIą klientui kainą ir taip išvengiama įkyraus popierizmo.

Be to, klientas pats pasirenka jam geriausią apskaitos planą, atsižvelgdamas į galimą savo įmonės sąskaitų ir buhalterinių operacijų kiekį. Be to, elektroninės buhalterijos paslaugos nedidelių įmonių savininkams padeda sutaupyti dalį lėšų, kurias turėtų išleisti, išlaikydami buhalterės etatą. Tad jei nusprendėte pasirinkti elektroninės buhalterijos paslaugas, bendradarbiaukite su įmone eureka.lt., kuri tarp kitų tokio tipo įmonių siūlo pačias palankiausias sąlygas.

Taip pat skaitykite: