,

KAS GALI SUSTABDYTI VEIDO SENĖJIMO PROCESĄ?

Odai senstant ji ima sausėti, jos paviršių išvagoja įvairaus gylio raukšlės. Jos senėjimą pagreitina netikęs gyvenimo būdas ir žalingi įpročiai. Bet visa tai įmanoma įveikti pasitelkus į pagalbą grožio paslaugas teikiančias klinikas, grožio salonus.

Kokie odos senėjimo požymiai pasireiškia anksčiausiai?

Pirmieji senėjimo požymiai – tai odos plonėjimas, veido kontūrų pilnumos netekimas ir raukšlių tinklo atsiradimas. Pati oda darosi pilkesnė, ryškiau matosi jos poros, paburksta paakiai. Odą sparčiai sendina ultravioletiniai saulės spinduliai, kaitros, speigai, vėjuoti orai ir pavojingas aplinkos užterštumas.

Jei ilgai kepinamės saulėje, sparčiai suyra svarbiausias odai baltymas kolagenas. O tada plika akimi regimas odos elastingumo sumažėjimas, oda sausėja, didėja oksidacinis stresas, pamažu kyla pavojingų odos ligų atsiradimo grėsmė. Aplaidžiai ta vertinant galima susilaukti ir odos vėžio.

Kuo yra naudingos hialurono rūgšties injekcijos?

Hialurono rūgšties injekcijos yra naudingos tuo, kad sumažina, o kartais ir visiškai panaikina šviežiai atsiradusias ir spėjusias įsisenėti raukšles, susimetusias kaktos, paakių, tarpuakio zonose, susiraizgiusias palei nosį, burną ir smakrą.

Jos odai suteikia reikiamą drėgmės kiekį, užlygina po spuogų ar kokios nors traumos susidariusius atrofinius randus, kurie yra įdubę žemiau odos paviršiaus ir primena skylutes odoje. Tokių injekcijų sužadintas atjaunėjusios odos efektas išsilaiko maždaug iki dviejų metų laiko.

Kokia yra gydymo hialurono rūgšties injekcijomis eiga?

Hialurono rūgšties injekcija atliekama po to, kai dermatologas įvertina jūsų odos būklę ir nustato, jog galima atlikti šią procedūrą. Prieš ją oda įprastai yra padengiama nuskausminamą poveikį turinčiu kremu. 

Po to hialurono rūgšties preparatas plonute adata suleidžiamas į reikiamą vietą. Procedūra trunka maždaug pusvalandį. Tad jeigu norite įtikinti veidrodį, jog jis meluoja, pagalbos kreipkitės į internetinę įmonę adresu: https://vskinbeauty.lt/paslaugos/injekcijos-ir-veido-formavimas/hialurono-injekcijos/.

Ko siūloma vengti po atliktos procedūros?

Po procedūros bent dvylika valandų patariama nenaudoti jokios dekoratyvinės kosmetikos. Maždaug savaitę laiko reikėtų vengti tiesioginių saulės spindulių, vengti kraštutinių temperatūros pokyčių, nesilankyti soliariume. Taip pat būtina atsisakyti aktyvaus fizinio krūvio, nesportuoti. Visą šį laiką reikėtų laikytis ramiai, nepapulti į įtemptas stresines situacijas.



Taip pat skaitykite: