Kas tie CUPRA automobiliai?

Net ir pernelyg automobiliais nesidomintys žmonės be jokio vargo išvardins kelis populiarių gamintojų pavadinimus, tačiau CUPRA automobiliai tarp jų vargiai bus paminėti. Iš tikrųjų daugeliui kyla klausimų, kad tai per automobiliai, kur jie gaminami ir kodėl verta juos įsigyti. Į visus šiuos klausimus glaustai atsakysime šiame straipsnyje.

Ar CUPRA – naujas prekių ženklas automobilių sektoriuje?

Nors mūsų šalies keliuose CUPRA automobiliai sutinkami dar gana retai, juos pamatę daugelis pagalvoja, kad tai naujo gamintojo modelis. Iš tikrųjų tokia nuomonė nėra visiškai teisinga, tačiau nėra ir klaidinga. Norėdami suprasti situacija, turėtumėte žinoti šiek tiek istorijos.

CUPRA vardas besidomintiems automobiliais yra žinomas jau ilgesnį laiką. Taip buvo pavadinta SEAT koncerno dalis, kuri nuo 2018 metų atsiskyrė ir tapo savarankišku automobilių gamintoju. CUPRA pavadinimas yra siejamas su lenktyniniais automobiliais ir jų tobulinimu, tad ir prekių ženklo istorija prasidėjo prieš keletą dešimtmečių, kai SEAT siekė savo ambicijų lenktynių trasose. CUPRA vardu buvo pavadintas garsusis SEAT hečbeko modelis, kuris gerai pasirodė lenktynėse, todėl CUPRA automobiliai išpopuliarėjo ir tarp vairuotojų. CUPRA pavadinimas SEAT automobilių modeliuose buvo naudojamas ne kartą, taigi šis prekinis ženklas tikrai nėra naujas, tačiau kaip automobilių gamintojas – rinkos naujokas.

Kokius automobilius siūlo CUPRA?

CUPRA siūlo SUV tipo automobilius, kurie yra manevringi ir talpūs. Tai puikus pasirinkimas tiek šeimai su vaikais, tiek stilingiems vienišiams, nes automobiliai savo išvaizda tikrai traukia akį. Asortimente taip pat galima rasti ir sportinių modelių bei elektromobilių. Visi CUPRA automobiliai išsiskiria savo išvaizda, o ir pati įmonė pabrėžia jų išskirtinumą, kaip privalumą pateikdama tai, kad jie keliuose sutinkami vis dar retai, todėl yra originalūs.

Jei domitės automobilių sportu ir norite savo kasdienybėje pajusti lenktynių dvelksmą, jums tikrai verta pasižvalgyti CUPRA asortimente. Čia puikiai dera išskirtinis dizainas ir lenktynių patirtis.

Kokiems vairuotojams skirti CUPRA automobiliai?

Reikia pripažinti, kad nė vienas CUPRA modelis gatvėje neliks nepastebėtas. Stilinga išvaizda ir su sportine dvasia sumišęs prabangos dvelksmas patiks tiems, kas ieško išskirtinumo. Jei automobilio išvaizda jums yra svarbus kriterijus renkantis, tuomet tikrai turėtumėte atkreipti dėmesį į CUPRA pasiūlymus. Visgi smagiausia yra tai, kad šių automobilių išvaizda puikiai dera su jų galimybėmis – greitas įsibėgėjimas ir visos techninės galimybės vairuoti sportiniu stiliumi patiks kiekvienam automobilių gerbėjui.

Nors lenktyniauti miesto gatvėse ir viešuosiuose keliuose negalima, galios pojūtis, kurį suteikia CUPRA automobiliai, tikrai malonus. Greitesnis pajudėjimas iš vietos ir puikus manevringumas užtikrina vairavimo malonumą tiek mieste, tiek ir už jo ribų. Šie automobiliai patiks tiems, kas vertina komfortą ir nori tiesiog mėgautis vairavimu.

Taip pat skaitykite: