,

7 puikių dovanų idėjos vyrui 50-mečio proga

Jūsų vyro 50-asis gimtadienis – didelė šventė. Jei parodysite jam, kad jums rūpi, padovanodamos gražią dovaną, jis jausis įvertintas ir mylimas, kaip niekada anksčiau. Dovana gali padėti išspręsti problemą, išpildyti norą ir/ar parodyti begalinę meilę bei rūpestį. Dėl to verta pasistengti!

Šiame straipsnyje pateiksime keletą, net 7 puikių dovanų idėjas, kad 50-asis jūsų vyro gimtadienis būtų ypatingas. Geriausia tai, kad visas šias dovanas galite rasti ir įsigyti internetu, o internetinės parduotuvės jas pristatys į siuntų terminalą arba prie jūsų durų.

Bilietai į mėgstamos grupės ar atlikėjo koncertą

Eiti į koncertą visada yra puikus laisvalaikio praleidimo būdas. Dar geriau, kai ten einama pamatyti savo mėgstamą grupę ar atlikėją. Peržvelkite socialinius tinklus, bilietų portalus ir pasidomėkite ar nekoncertuoja atlikėjai, kuriuos jūsų vyras mėgsta. Šiuolaikiniame pasaulyje įmanoma ir susiorganizuoti išvyką į kaimyninę šalį, pvz., Lenkiją ar Latviją, kur galbūt koncertuoja muzikos žvaigždės, kurių Lietuvoje artimiausiu metu pamatyti nebus galimybės.

Tiek įprasti, tiek VIP ar ložės lygio bilietai bus prisiminimas, kurį jis brangins amžinai.

Gražus, patogus chalatas ir šlepetės

Po ilgos darbo dienos jūsų vyras nusipelno atsipalaiduoti patogiai ir net gi stilingai. Gražus, patogus chalatas ir šlepetės leis jam tai padaryti kaskart, kai jis to norės.

Keletą puikių variantų galite rasti internete, pavyzdžiui, Varle.lt parduotuvėje. Yra daugybė variantų, kurie pagaminti iš 100% medvilnės ir kuriuos galima skalbti skalbimo mašinoje, todėl dovana bus ir praktiška.

Kvepalai, kurie jums patinka

Jūsų vyras įvertins kvepalų, kurie skaniai kvepia būtent jums, buteliuką, kaip dovaną. Taip jis galės jais kvepintis ir, kiekvieną kartą užuodęs malonų aromatą nenustos galvoti apie jus. Tai puikus būdas išlaikyti romantiškesnę ir intymesnę santykių atmosferą net ir tada, kai fiziškai nesate kartu, pavyzdžiui, darbe ar išvykoje. Internete galite rasti puikių vyriškų kvepalų pasirinkimų labai draugiškomis kainomis.

Be to, daugelis vyrų mieliau gauna kvepalus dovanų, nei eina jų pirkti, todėl toks pasirinkimas taip pat gali būti gražus gestas.

Medžioklės reikmenys

Jei jūsų vyras mėgsta medžioti, kaip dovaną jis tikrai įvertins naujus medžioklės reikmenis. Nors čia reikės šiek tiek dėmesingumo arba patarimo iš kolegos, nusimanančio medžioklėje, vien pats gestas yra didžiulės meilės įrodymas.

Galite padovanoti jam tiek naują medžioklinį šautuvą, optinį taikiklį ar net žiūronus. Medžioklės reikmenys gali būti brangūs, tačiau verti išlaidų, jei toks hobis patinka jūsų antrajai pusei. Kaip ir visur, puikių pasiūlymų rasite internete.

Vienas geriausių pasirinkimų dovanai šioje kategorijoje yra apranga medžiotojams. Galite nupirkti jam naują medžioklinę striukę, kelnes ir batus. Tai padės jam išlikti šiltai ir sausai, kol jis bus miške.

Išmanusis laikrodis arba išmanioji apyrankė

Jei jūsų vyras domisi technologijomis, jam patiks išmanusis laikrodis arba išmanioji apyrankė. Šie prietaisai tampa vis populiaresni, o rinktis galima iš daugybės skirtingų modelių bei dizainų. Internete galite rasti puikių pasiūlymų, ypač jei apsipirksite per išpardavimus arba pasinaudosite nuolaidų kodais.

Išmanusis laikrodis yra puiki dovana verslo žmogui. Išmanus laikrodis ar apyrankė taip pat tinka, jei norite, kad vyras turėtų paskatą būti labiau fiziškai aktyvus.

Kamado kepsninė

Jei vyras mėgsta kepti ant grotelių ir turi potraukį kepimui bei maisto gamybai, jis įvertins Kamado kepsninę. Kamado, tai keraminių grilių rūšis, kuri yra labai populiari tarp BBQ entuziastų. Su kamado galima kepti mėsą ir grilinti daržoves, o taip pat ir rūkyti maistą. Puikių Kamado kepsninių galite įsigyti internetu, taip nesusidursite su vargu, kai reikia parsivežti ir slėpti sunkią dovaną.

Naudodamasis šio tipo kepsninėmis jūsų vyras gali paruošti nuostabių patiekalų. Tai gali būti mėsa, daržovės, picos ir kita.

Aukštos kokybės odinės pirštinės

Pirštinės niekada nebuvo ir netaps bloga dovana. Jas dažnai pametame, jos gali plyšti arba susidėvėti. Dėl to vyras tikrai įvertins kokybiškas pirštines, kaip gerą ir mielą dovaną. Jeigu jis važinėja motociklu arba dalyvauja autosporto renginiuose, galite padovanoti moto arba sportines pirštines atitinkamai. Kitu atveju, jeigu dovanojate tiesiog kasdieniam nešiojimui, tiks kokybiškos, storos pirštinės. Jų patogiai įsigyti galite Varlėje – https://www.varle.lt/pirstines/

Taip pat skaitykite: