,

Elektromobilių įkrovimo stotelės verslui suteikia pridėtinės vertės

Šiandien daug dėmesio skiriame aplinkos tausojimui, ekologijai ir tvariems sprendimams. Ne išimtis ir judumas: auga elektrinių transporto priemonių naudojimas. Beje, tai greitai bus visuotinis reiškinys – ES priėmė sprendimą, kad po kiek daugiau nei dešimtmečio vidaus degimo variklių atsisakysime. Šias tendencijas turėtų sekti ir verslas – dabar puikus metas pasinaudoti proga, nes elektromobilių įkrovimo stotelės verslui gali suteikti pridėtinės vertės, pagerinti įvaizdį.

Tvarūs sprendimai versle

Versle svarbiausias yra pelnas, tačiau jo siekti galima pasitelkiant modernius ir aplinkai draugiškus sprendimus. Vienas jų yra elektromobiliai, kurie padeda sumažinti aplinkos taršą. Juos galima naudoti darbuotojų kelionėms po miestą ar nedidelių prekių pristatymui. Elektromobilių įkrovimo stotelės verslui suteikia galimybę rinktis tvarius transporto sprendimus savo veikloje.

Kai kelionės yra kruopščiai suplanuotos, elektromobilius naudoti patogu. Jie puikiai tiks siuntų pristatymui ar nedidelių krovinių pervežimui. Nors komerciniai elektromobiliai per darbo dieną įveikia porą šimtų kilometrų, reikia pagalvoti ir apie jų krovimą. Kai kurios įmonės krovimo stoteles įsirengia skirtinguose padaliniuose – taip galima lengvai užtikrinti, kad elektromobilius bus galima įkrauti, pavyzdžiui, atvežus prekes iš centrinės būstinės į sandėlį. 

Papildoma nauda darbuotojams

Elektromobilių įkrovimo stotelės verslui suteikia galimybę užtikrinti patogumą darbuotojams ir skatinti juos rinktis aplinkai draugiškus sprendimus. Daugelis didesnių biurų siūlo galimybę darbo metu įkrauti elektromobilį. Didesnėse įmonėse tai taip pat gali virsti motyvacine iniciatyva, pavyzdžiui, galima pasiūlyti darbuotojams galimybę savo elektromobilį įmonės krovimo stotelėje įkrauti nemokamai. Tai papildoma nauda, kuria galima pagrįsti motyvacinę sistemą arba skatinti tvarų požiūrį kompanijos vidaus kultūroje. Užsienio įmonės šią naudą savo darbuotojams siūlo jau kurį laiką, o mūsų šalyje verslininkai dar tik atranda tokias galimybes.

Įvaizdžio formavimas

Šiandien visi ieško kuo tvaresnių ir švaresnių sprendimų, tad elektromobilių įkrovimo stotelės verslui tapo neatsiejama įvaizdžio dalimi. Kai kurios įmonės net siūlo lengvatines sąlygas elektromobilių įkrovimui, o dar visai neseniai buvo ir tokių, kurios kvietė bateriją įsikrauti nemokamai. Šiandien modernus verslas išties sunkiai įsivaizduojamas be modernių ir aplinkai draugiškų sprendimų, tad elektromobilių naudojimas gali puikiai pasitarnauti kuriant stabilios, patikimos, aplinka besirūpinančios kompanijos įvaizdį.

Galimybė užsidirbti

Rinkoje taip pat ryškėja ir kita tendencija – įmonės investuoja į elektromobilių įkrovimo stotelių įrengimą ir taip plečia savo paslaugų spektrą siūlydamos vairuotojams atvykti pasikrauti savo automobilį. Tokia veikla ateityje gali būti itin pelninga, be to, verta atsižvelgti į tai, kad įkrovimo stotelės priežiūros reikalauja nedaug ir pasižymi puikiu ilgaamžiškumu. Taigi, elektromobilių įkrovimo stotelės verslui gali tapti puikia galimybe užsidirbti. 

Taip pat skaitykite: