,

Ar iš tiesų iPhone telefonams reikia dėklo?

Šiais laikais iPhone telefonai – vienas populiariausių pasirinkimų pasaulyje. Šie mobilieji patrauklūs ne tik savo kokybe ir patogiu valdymu, bet ir išskirtiniu dizainu. Anksčiau šie telefonai buvo žinomi ir dėl savo trapumo, tačiau dabar jie gaminami iš kur kas patvaresnių medžiagų – pavyzdžiui, specialaus keramikinio stiklo. Taigi, ar dabartiniams iPhone modeliams iš tiesų būtinas dėklas? Kviečiame pažvelgti į tai plačiau.

 

Dėklo naudojimo privalumai

 

Dėklo naudojimas gali būti naudingas dėl įvairių priežasčių, iš kurių akivaizdžiausia yra papildoma apsauga. Naudojant dėklą, galite būti ramūs, kad telefono kritimo atveju išvengsite didelės žalos. Be to, ši papildoma apsauga paprastai geriau sukimba su paviršiumi ir padaro telefoną ne tokį slidų – tai dar vienas privalumas, padedantis išvengti kritimo. Stiklinė ekrano apsauga taip pat gali padėti apsaugoti įrenginio priekį. Be to, dėklus labai naudinga turėti tiems žmonėms, kurie ketina perparduoti savo įrenginius. Ši papildoma apsauga užtikrins, kad jūsų telefonas išliks nepriekaištingos būklės, be jokių įbrėžimų ir dėmelių.

Tačiau iPhone dėklas ne visada turi būti naudojamas tik dėl apsaugos – tai gali suteikti jūsų telefonui individualizavimo. Kai kurie žmonės mėgsta derinti savo telefono dėklą prie asmeninio stiliaus, aprangos ar net nuotaikos. Jeigu norite pakeisti savo telefono išvaizdą ir dar labiau jį suasmeninti, stilingi dėklai iPhone telefonams internetu – puikus pasirinkimas.

 

Kita vertus, daugelis žmonių savo iPhone telefonus naudoja be dėklo. Tam gali būti daug priežasčių – pavyzdžiui, kai kuriems žmonėms jo nereikia, nes jie itin saugo savo telefoną. Kiti mėgsta iPhone telefono dizainą ir nenori jo slėpti už dėklo, o dar kiti tiesiog nenori storesnio telefono (dėklas padaro telefoną ne tokį slidų, bet taip pat ir truputį prideda jam papildomos apimties).

 

Ar galima Iphone telefoną naudoti be deklo?

 

Kaip ir minėjome, dabar naujausi iPhone telefono modeliai yra gaminami iš tvirtesnių medžiagų, todėl juos galima naudoti ir be dėklo. Pavyzdžiui, iPhone 14 įrenginio priekyje ir gale naudojamas „Ceramic Shield“ stiklas, kuris, „Apple“ teigimu, yra tvirtesnis nei kitų išmaniųjų telefonų ekranai. Sakoma, kad jis yra atsparesnis įbrėžimams ir įtrūkimams, todėl jūsų įrenginys gali atlaikyti stiprius kritimus. 

 

Dar vienas labai svarbus elementas, kuris lemia telefono patvarumą, yra rėmas. Jis gali būti gaminamas iš plieno arba iš aliuminio. Pavyzdžiui, standartinių iPhone 14 modelių rėmas pagamintas iš aviacijos ir kosmoso klasės aliuminio, o iPhone 14 Pro modeliuose naudojamas chirurginis nerūdijantis plienas. Aliuminis nėra toks patvarus kaip plienas, todėl jei naudojate vieną iš standartinių modelių, galbūt norėsite dėklo, kuris bent jau apsaugotų įrenginio kraštus.

 

Iphone dėklo naudojimas yra asmeninis pasirinkimas. Ar jums reikia dėklo savo iPhone?Jei i nerimaujate dėl kosmetinės žalos arba tiesiog norite pritaikyti savo įrenginį asmeniniam naudojimui, dėklas yra tinkamas būdas.



Taip pat skaitykite: