,

Ką turėtume žinoti apie pėdkelnes?

Kalbant apie pėdkelnes, dažniausiai yra akcentuojama jų, kaip aprangos detalės, svarba, kuriant išbaigtus įvaizdžius. Vis dėlto, tai nėra vienintelis dalykas, kurį verta žinoti, renkantis pėdkelnes.

Kaip išsirinkti tinkamas pėdkelnes?

Renkantis tinkamas pėdkelnes, didžiulis dėmesys turėtų būti skirtas gaminio kokybei. Aukščiausia kokybe pasižyminčios tavopatogumui.lt pedkelnės, pavyzdžiui, ne tik tvirtos, bet ir itin stilingos. Plačiame asortimente rasite matines, blizges, klasikines, tinklines, įvairiais raštas margintas, spalvotas pėdkelnes, taip pat figūrą formuojančias, kompresines bei nėščiosioms skirtas pėdkelnes, kurios be jokios abejonės pagyvins tiek kasdieninį, tiek šventinį įvaizdį.

Ne ką mažiau svarbu yra pasirinkti ir tinkamą pėdkelnių dydį. Pėdkelnių dydžių pasirinkimas taip pat platus – nuo S iki XXL dydžio. Perkant pėdkelnes, patartina vadovautis ant pakuočių pateiktomis dydžio lentelėmis. Tokiu būdu išsirinksite tobulai Jums tinkantį dydį. Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad pasirinkus per mažas pėdkelnes, jos smuks, varžys ir, žinoma, tarnaus trumpiau.

Dar vienas kriterijus, kurį būtina įvertinti, renkantis pėdkelnes – storis. 6–8 denų pėdkelnės padeda sukurti nuogų kojų iliuziją, 15–20 denų pėdkelnės yra vienas universaliausių pasirinkimų, tinkančių bei patinkančių visoms moterims, 40–100 denų pėdkelnės nepamainomos šaltesniu metų laiku.

Ką daryti, kad mėgiamos pėdkelnės tarnautų ilgiau?

Norint, kad Jūsų pamėgtos ir kiekvieną rūbų derinį tinkamai papildančios pėdkelnės tarnautų ilgiau, būtina tinkamai jas prižiūrėti. Tinkama pėdkelnių priežiūra prasideda tinkamo skalbimo būdo pasirinkimu. Geriausias ir patikimiausias pėdkelnių skalbimo būdas yra skalbimas rankomis vėsesniame vandenyje, tačiau jas galima skalbti ir skalbimo mašinoje. Skalbiant pėdkelnes skalbimo mašinoje, būtina prisiminti dvi pagrindines taisykles. Pirmoji – pėdkelnės gali būti skalbiamos tik, parinkus švelniems audiniams skalbti skirtą programą. Antroji – pėdkelnes būtina skalbti žemoje temperatūroje, nenaudojant minkštiklių.

Pėdkelnių tarnavimo laikas ženkliai sutrumpėja ir tada, kai netinkamai jas džiovinate. Pėdkelnių nepatartina džiovinti saulėje, džiovyklėje ar ant radiatoriaus, t. y., pasirenkant, rodos, savaime suprantamus būdus. Vietoj to, nusausinkite pėdkelnes rankšluosčiu ir leiskite joms natūraliai išdžiūti kambario temperatūroje.

Kodėl skalbiant pėdkelnes negalima naudoti minkštiklių?

Minkštiklis – produktas, kurį skalbdami naudojame kaskart. Vis dėlto, skalbiant pėdkelnes, jo reikėtų vengti. Minkštiklis neigiamai veikia elastaną – vieną iš pėdkelnių sudedamųjų dalių, ko pasekoje pėdkelnės gali prarasti tvirtumą ir būtiną tamprumą.


Taip pat skaitykite: