,

Maudymosi kostiumėlių tendendijos 2023 metais

Maudymosi kostiumėliai karštą vasarą tampa bene kiekvienos moters pagrindiniu spintos aksesuaru, kuriuo pasirūpinti mados ekspertai rekomenduoja iš anksto. Kokios maudymosi kostiumėlių mados vyraus 2023 metais ir kaip neprašauti pro šalį renkantis tinkamiausią sau? Visą reikalingą informaciją rasite šiame straipsnyje.

 

Maudymosi kostiumėlių tipai

 

Kiekviena moteris svajoja vasarą jaustis patogiai ir seksualiai – visi žinome, jog niekas labiau neprideda pasitikėjimo savimi, nei puikiai atrodantys ir stilingi maudymukai. Tinkamai parinktas maudymosi kostiumėlis gali išryškinti moters figūros privalumus bei paslėpti jos trūkumus. Tad pirmiausia prieš renkantis maudymosi kostiumėlį, siūlome susipažinti su maudymosi kostiumėlių tipais ir taip sužinoti, kuris yra tinkamiausias būtent jums.

 

Vientisi maudymosi kostiumėliai. Prieš išpopuliarėjant dviejų dalių maudymosi kostiumėliams, vientisi maudymukai moterims buvo neatskiriami vasaros aksesuarai. Šiuo metu vientisi maudymosi kostiumėliai išgyvena tikrą renesansą. Jie moteriai suteikia elegantiškumo, puikiai maskuoja figūros trūkumus ir išryškina jos privalumus.

 

Dviejų dalių maudymosi kostiumėliai – greitai išpopuliarėjo visame pasaulyje dėl savo universalumo ir patogumo. Tarpusavyje derindamos dviejų dalių maudymosi kostiumėlius moterys kiekvieną kartą gali sau susikurti vis naują įvaizdį. Be to dviejų dalių maudymosi kostiumėliai yra kur kas patogesni besideginant saulėje, nei vientisas maudymosi kostiumėlis.

 

Liekninantys maudymosi kostiumėliai. Paplūdimyje moterys nori jaustis ne tik patogiai, bet taip pat ir seksualiai. Būtent dėl to šiomis dienomis ypač išpopuliarėjo liekninantys maudymosi kostiumėliai, kurie pasižymi stipria kompresija. Taikant naujausius metodus, liekninantys maudymosi kostiumėliai puikiai suspaudžia, formuoja ir išlygina figūros iškylimus.

 

Vientisi maudymosi kostiumėliai – vis dar populiarumo viršūnėje?

 

Sukūrus vientisą maudymosi kostiumėlį, moterys tiesiog ėjo iš proto dėl šio pajūrio aksesuaro. Vientisas maudymukas moterims paplūdimyje suteikdavo pasitikėjimo savimi ir puikiai užmaskuodavo figūros trūkumus.

 

Tačiau rinkoje atsiradus dviejų dalių maudymosi kostiumėliams, jie greitai nukonkuravo vientisus maudymosi kostiumėlius dėl savo funkcionalumo ir patogaus naudojimo. Vis dėlto pastaraisiais metais vientisi maudymosi kostiumėliai iškilo į populiarumo viršūnę, o tam yra kelios priežastys.

 

Vilkėdamos vientisus maudymosi kostiumėlius, moterys jaučiasi itin seksualios ir pasitikinčios savimi. Vientisas maudymosi kostiumėlis puikiai maskuoja figūros netobulumus ir išryškina jos privalumus. Vientisi maudymosi kostiumėliai gali būti visiškai uždari arba apnuoginantys krūtinę ar nugarą.

 

Taip pat pastaraisiais metais moterys ypač pamėgo klasikinį stilių, todėl vientisi maudymosi kostiumėliai ir vėl tapo perkamiausia vasaros preke drabužių parduotuvėse. 

 

Dviejų dalių maudymosi kostiumėliai

 

Jeigu žiemą aktyviai sportuojate, tikriausiai žinote tą jausmą, kai vasarą norisi atidengti visus savo figūros privalumus ir pasauliui parodyti, kad žiemą tikrai nesėdėjote sudėjusios rankų. O tai padaryti geriausiai padeda dviejų dalių maudymosi kostiumėliai, kurie idealiai išryškina visus figūros privalumus.

 

Dviejų dalių maudymosi kostiumėlius moterys pamėgo dėl jų funkcionalumo ir patogumo. Taip pat, jeigu turite ne vieną dviejų dalių maudymosi kostiumėlių komplektą, juos galima derinti tarpusavyje, vis susikuriant naują stilių.

 

Taip pat šiuos maudymukus mėgsta moterys, kurioms patinka degintis saulėje, nes prireikus, vos viena ranka galima atsegti petnešėlę. Žinoma, svarbu pasirūpinti tinkama odos apsauga.

 

Liekninantys maudymosi kostiumėliai

 

Dažnai klausiama kokie maudymosi kostiumėliai vyresnėms moterims turėtų labiausiai tikti?  

Šiomis dienomis sparčiai populiarėja liekninantys maudymosi kostiumėliai, kurie puikiai paslepia moters figūros trūkumus ir taip suteikia pasitikėjimo savimi. Elegantiški vientisi liekninantys maudymosi kostiumėliai yra pasiūti iš medžiagų, kurios puikiai aptempia, suspaudžia ir išlygina figūros iškylimus.

 

Taip pat dažnai liekninantys maudymosi kostiumėliai yra kuriami su gilesne V formos iškirpte, kuri vizualiai prailgina kaklą ir paslepia didesnį pilvuką. Pasiūti iš aukštos kokybės ir greitai džiūstančio audinio liekninantys maudymosi kostiumėliai moters nevaržo, todėl ji gali jaustis laisvai ir patogiai.

 

Liekninantys maudymosi kostiumėliai gali ne tik puikiai paslėpti moters figūros trūkumus, bet taip pat ir suteikti jai elegancijos ir rafinuotumo. Smulkūs raštai kuo puikiausiai paslėps figūros iškylimus. Jeigu esate vienspalvių maudymosi kostiumėlių gerbėjos, rekomenduojame rinktis tamsių spalvų liekninančius maudymosi kostiumėlius, kurie vizualiai jūsų figūrą pavers dar lieknesne.

 

Maudymosi kostiumėliai internetu – kaip išsirinkti?

Išsirinkti tinkamiausią maudymosi kostiumėlį internetu – labai paprasta ir patogu. Svarbiausia žinoti savo figūros išmatavimus, kuriuos sužinoti galite tiesiog namuose pasiėmusi metrą. Matuojant išmatavimus, stovėkite tiesiai ir dėvėkite tik apatinius drabužius. Tuomet paėmusios metrą apvyniokite jį aplink savo krūtinę, liemenį ir klubus. Pagal šiuos išmatavimus išsirinksite sau tinkamiausią maudymosi kostiumėlį.

 

Jei turite klausimų dėl maudymosi kostiumėlio ar jo dydžio, galite parašyti Intymi pagunda el. paštu ar paskambinti el. parduotuvėje nurodytu telefonu. Maloniai jums padėsime išsirinkti maudymosi kostiumėlį ir atsakysime į visus jūsų klausimus.

 

Jeigu prekė visgi nepatiko ar netiko jos dydis, nedėvėtą ir nesugadintą maudymosi kostiumėlį galite grąžinti per 30 dienų nuo prekės pristatymo dienos.

 

Taip pat skaitykite: