,

Ispaniškos plytelės: stilius, kokybė ir patikimumas

Besirinkdami apdailą namų ar kitoms erdvėms, trokštame, kad ji būtų ne tik kokybiška, ilgai tarnaujanti, tvirta ir patikima, bet ir stilinga bei džiuginanti akį, o idealiu atveju – dar ir išskirtinės išvaizdos bei atspindinti mūsų skonį. Norime užsitikrinti komfortą, tačiau taip, kad nereiktų leistis į jokius kompromisus dėl grožio. Be to, geriausiai jaučiamės, kai turime galimybę rinktis iš plataus skirtingų variantų asortimento ir taip prisitaikyti sau labiausiai tinkamą.  

Tokiu atveju puikus pasirinkimas gali būti plytelės. Na, o siekiant nepriekaištingos kokybės ir įspūdingo, išskirtinio vaizdo derinio, fantastiškas variantas bus ispaniškos plytelės. Erdvė, kurią nutarsite dekoruoti ispaniškomis plytelėmis, iš karto nušvis, kai papuošite ją Ispanijos grožį atspindinčiais motyvais, ir prisipildys šios šalies atmosfera. Nesvarbu, ar tai ispaniškos grindų plytelės, ar ispaniškos plytelės voniai, ar kitos paskirties ispaniškos plytelės, nuo jų pasirinkimo įvairovės, spalvų ir raštų gausos tiesiog raibsta akys. 

Todėl jei norite, kad jūsų įrenginėjama ar atnaujinama erdvė alsuotų pietietiška šiluma ir kerėtų originaliais sprendimais, ispaniškos plytelės yra būtent tai, ko jums reikia. Neabejokite: ispanų gamintojai šiam apdailos elementui perdavė visą savo šalies žavesį ir užtikrino ypatingą kokybę.

Ispaniškos plytelės namų apdailoje

Vienas iš daugybės ispaniškų plytelių privalumų yra tas, kad jos yra be vargo pritaikomos pačioms įvairiausioms erdvėms ir patalpoms. Tad ispaniškos plytelės gali puikuotis jūsų vonioje ar virtuvėje, pagyvinti valgomojo, svetainės ar darbo kambario interjerą, suteikti šilumos ir jaukumo miegamajam, o gal įnešti žaismingumo ir papuošti netikėtais dizaino sprendimais biurą ar kitą viešąją erdvę. 

Todėl jei norite, kad jūsų vonios kambarį, virtuvę, svetainę ar bet kurią kitą erdvę sušildytų ispaniška šiluma ir jos tiesiog sužydėtų nuo išskirtinio dizaino apdailos, nieko nelaukite ir pasiduokite ispaniškų plytelių žavesiui. Rezultatas – itin stilingas, jaukus ir originalus interjeras, teikiantis džiaugsmą visiems.

Plytelių pasirinkimo galimybės

Ispaniškos plytelės voniai ar kitai jūsų namų erdvei gali būti ramių, tačiau gilių gamtos spalvų, blizgiu ar matiniu paviršiumi, įdomių formų – pavyzdžiui, šešiakampio ar rombo, primenančios deimantą. O kur dar galimybė plyteles išdėlioti eglute. Tai suteiks jūsų vonios kambariui nepakartojamą prabangos prieskonį. O gal pasirinksite prigesintų spalvų, rankų darbo efektu puoštas plyteles? 

Ryškūs ispaniškų plytelių atspalviai pavers jūsų įrenginėjamą erdvę zona, kurioje visada galima pasikrauti energijos. Taškeliais, juostelėmis, kvadratėliais paįvairintos ispaniškos grindų plytelės ir ispaniškos plytelės apskritai leis įgyvendinti modernaus, veržlaus, novatoriško interjero viziją. Jei žavitės romantiškai jaukiais, bet tuo pat metu subtiliais ir elegantiškais interjerais, svajonių dizainą padės sukurti švelniai rožinės, dangaus melsvumo ar kitų mielų pastelinių spalvų ispaniškos plytelės. 

Bet gali būti, kad norėsite mėgautis dar ryškesne ispaniškų plytelių sukuriama fiesta. Tai nuostabus pasirinkimas: tokiu atveju jūsų lauks sienoms ir grindims tinkamos išskirtinės raštuotos plytelės. Jos įtrauks į užburiantį vaiskių spalvų ir nuostabių raštų sūkurį, nustebindamos meniškomis mozaikomis. Be to, galite papuošti savo interjerą įstabiomis skirtingų spalvų plytelėmis ir jomis tarytum tapyti norimą vaizdą: įvairūs tos pačios spalvos atspalviai sukurs pereinamus potėpius, o kontrastingų spalvų plytelės – žaismingą dėlionę.

Nuostabu tai, kad ispaniškos plytelės pasižymi ne tik spalvų, raštų, puošybos įvairove, bet ir gali būti gaminamos iš skirtingų medžiagų – pavyzdžiui, keraminės plytelės ar akmens masės plytelės. Tačiau, nesvarbu iš kokios medžiagos pagamintos, ispaniškos plytelės voniai, ispaniškos grindų plytelės ir kitos ispaniškos plytelės tiesiog spindi nepriekaištinga kokybe, džiugina patvarumu, ilgaamžiškumu ir funkcionalumu.

Taip pat skaitykite: