,

Bertil‘s – aukščiausios kokybės mono sudėčių CHELATINIAI MAISTO PAPILDAI, pagaminti Suomijoje

Nuovargis, bloga nuotaika ir jėgų trūkumas, išblyškusi oda, slenkantys plaukai ar skilinėjantys nagai – tai gali būti signalai, kad organizmui trūksta vitaminų ir mineralų. Deja, ne visus mineralus kūnas lengvai pasisavina iš mums įprastų maisto produktų.

Chelatiniai maisto papildai yra tikras atradimas, kalbant apie tokių mineralinių junginių kaip geležis, magnis, cinkas ir kalcis pasisavinimą. Unikali technologija naudingąsias medžiagas padeda pasisavinti kelis kartus geriau, rodo naujausi tyrimai. 

Pavyzdžiui, chelatinis magnio bisglicinatas pasisavinamas 5 kartus geriau nei magnio oksidas. Kalbant apie geležį, šis rodiklis skiriasi 4 kartus, o chelatinis cinkas pasisavinimas 1,4 karto geriau nei kitos cinko druskos.

Unikalaus gamybos proceso dėka, naudojantis patentuota technologija, sukuriama naujos formos organinė molekulė – mineralų ir dviejų aminorūgšcių kompleksas – chelatas. Tradicinių papildų įprasta mineralinė druska ištirpsta skrandyje, mineralas tampa įelektrintu jonu, kurio pasisavinimą gali blokuoti įvairūs maisto produktai (kava, pienas) bei kiti mineralai.

Chelatiniai maisto papildai yra elektriškai neutralūs, jų mineralas nereaguoja su maistinėmis medžiagomis, nėra suardomas skrandžio rūgščių ir patekęs į žarnyną yra toliau efektyviai pasisavinamas, nedirgina skrandžio.

Dėmesys – pasisavinimui

Tam, kad maisto papildai būtų kuo geriau pasisavinami ir atliktų savo funkciją, į organizmą patenkantys mineralai turi būti surišti organiniais komponentais. Šis procesas natūraliai vyksta mūsų kūne, jis vadinamas chelacija. 

Deja, chelacijos procesą organizme dažnai sutrikdo įvairūs nepalankūs veiksniai (netinkamos cheminės formos mineralas, skrandžio rūgštys, tam tikri maisto produktai), todėl kai kurie mineralai gali pasišalinti iš organizmo praktiškai nepasisavinti. Atkūrus chelacijos procesą laboratorijoje, gaunama bioaktyvi medžiaga, kuri lengvai prasiskverbia pro žarnyno sieneles ir aprūpina organizmą naudingais elementais. 

Kurį elementą rinktis?

Neorganinių papildų pasisavinimas vis dar yra gana mažas ir paprastai sukelia nepageidaujamą šalutinį poveikį. Pavyzdžiui, skrandžio sutrikimus, vidurių užkietėjimą ar viduriavimą, pykinimą. Chelatai jungia geležį su itin mažos molekulinės masės aminorūgštimis, todėl gaunamas organinis junginys skrandyje lieka nepakitęs ir yra pakankamai mažas, kad galėtų absorbuotis pro žarnyno sieneles. 

Įsigykite vaistinėse ir vaistinių elektroninėse parduotuvėse.

Aukščiausios kokybės „Bertil‘s“ maisto papildai gaminami moderniausiose laboratorijose ir atitinka chelatinių mineralų kokybės standartus visame pasaulyje. Šių maisto papildų jau galima įsigyti ir Lietuvos vaistinėse.  

Maisto papildas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Taip pat skaitykite: