,

Kaip pamaloninti verslo klientus kalėdų proga?

Kas mano, jog kalėdinėms dovanoms reikia išleisti daug pinigų, nes tik brangios dovanos būna vertinamos ir laikomos geromis, tas klysta. Gera verslo dovana klientams neturėtų būti išskirtinai brangi, o jeigu jiems įteiksite skanių maisto produktų rinkinį, jo kaina bus tikrai palanki. O pati dovana tikrai maloniai nustebins jos gavėją. Internete kalėdinių dovanų pasirinkimas klientams yra labai platus, tad neskubant galima išsirinkti patį tinkamiausią variantą.

Kodėl praktiški žmonės per Kalėdas dažniausiai renkasi gurmaniškas dovanas, norėdami ta proga pasveikinti kolegas, darbuotojus bei verslo klientus?

Kadangi Kalėdos yra laikoma visuotine plataus masto šventė, kurios metu daiktinės dovanos pamažu eina iš mados, kaip neatitinkančios tam tinkančios paskirties, todėl jų paliktą nišą sėkmingai užima valgomos gurmaniškos dovanos. Daiktus, kitokias grynai praktinio pobūdžio dovanas labiau tinka dovanoti per asmenines šventes – jubiliejines sukaktis, eilinius gimtadienius, vestuves, krikštynas, vardines ir panašiai.

O per Kalėdas, ypač jei šia proga sveikiname ne artimuosius, namiškius, o kolegas, verslo partnerius, klientus, patogiausia yra dovanoti įsimintinus valgomų dovanų rinkinius, kuriuos sudaro populiarūs ir visų labai mėgstami maisto produktai.

Kokia yra gurmaniškų dovanų paskirtis?

Per Kalėdas mums svarbiausia yra ne materialinė dovanos vertė, o emocinis jos užtaisas, perduodantis gavėjui žinią, jog jis yra vertinamas, gerbiamas ir nuoširdžiai mylimas. Tokiai žinutei perduoti labiausiai ir tinka dailioje, išvaizdžioje dėžutėje sudėti populiarūs mūsų šalyje skanumynai, kurie tikrai paliks neišdildomą įspūdį juos ragaujančiam. Tokios dovanos-lauktuvės labai puikiai tinka pradžiuginti verslo klientus užsienio šalyse, nes tai būtų ne tik padėka už darnų bendradarbiavimą, bet ir šaunus lietuviškų maisto gaminių pristatymas už mūsų šalies ribų.

Kokie maisto gaminiai patenka į kalėdinių valgomų dovanų rinkinius?

Rinkiniuose jais apdovanotieji klientai gali rasti ne tik kietąjį sūrį, krekerius su sėklomis, imbiero meduolius, bet ir vytintas lazdos formos dešreles, kapotą jautieną, saulėje džiovintų pomidorų alyvuogių ir bazilikų, baravykų užtepėles. Tarp gardumynų jų rinkiniuose taip pat yra vietos ir figų džemui bei žemės riešutams pikantiškame ryžių apvalkale. Kitaip tariant, daug gardžių skonių vienoje dovanoje. 

 

Taip pat skaitykite: