,

RANKŲ DARBO KOSHI VĖJO VARPELIAI. KĄ APIE JUOS ŽINOME?

Hipnotizuojantis, raminantis, fantazijai sparnus suteikiantis skambesys – tai melodija, kurią skleidžia instrumentas, žinomas, kaip Koshi vėjo varpeliai. Ką žinome apie šiuos instrumentus?

Kas yra Koshi vėjo varpeliai?

Koshi vėjo varpeliai yra tobulai suderintas cilindro formos bambukinis rankų darbo instrumentas, „skleidžiantis“ itin malonų, netgi magišką skambesį. Šis skambesys yra nulemtas gamybos medžiagos: bambukas, kaip medžiaga, yra unikalus dėl savo akustinių savybių. 16,5 cm aukščio bei 6,3 cm skersmens vėjo varpeliai ne tik pasižymi tobulu skambesiu, bet jie taip pat yra malonus liesti ir dėl savo dailios išvaizdos idealiai tinka interjere. Daugiau informacijos apie minėtus vėjo varpelius, kitus tobulu skambesiu pasižyminčius instrumentus bei kokybišką jų asortimentą rasite, sekdami šią nuorodą: https://www.soundmystery.com/lt/

Ar Koshi vėjo varpeliai turi stygas?

Vėjo varpelio išvaizda iš tiesų apgaulinga, nes nežinant labai sunku įtarti, kad ausiai malonūs garsai yra išgaunami vėjui „bėgiojant“ šio instrumento stygomis. Koshi vėjo varpelių viduje yra aštuonios stygos. Pažymėtina, kad kiekvienas Koshi vėjo varpelis yra tobulai akustiškai suderintas ir atliepia 4 stichijas, t. y. Aqua (vandens elementas), Aria (oro elementas), Ignis (ugnies elementas), Terra (žemės elementas).

Koshi vėjo varpelių panaudojimas

Koshi vėjo varpeliai idealiai tinka įvairioms praktikoms, meditacijoms bei terapijoms. Sakoma, kad malonus šių varpelių skambesys ramina, atpalaiduoja bei maloniai nuteikia ne tik suaugusiuosius, bet ir vaikus. Tėvai, kurių namuose skamba šie varpeliai, labai dažnai sako, kad šie varpeliai, tiksliau jų skambesys, iš tiesų ramina neramias, per daug padykusias jų atžalas.

Ar galima Koshi vėjo varpelius kabinti lauke?

Subtilaus dizaino Koshi vėjo varpeliai, kaip jau buvo minėta, yra pagaminti iš bambuko, t. y., medžiagos, kuri „jautri“ drėgmei bei oro pokyčiams, todėl šių varpelių nepatartina kabinti lauke. Iš tiesų šiuos vėjo varpelius idealiausia kabinti sausoje patalpoje, kurioje nesilaiko drėgmė, ir mėgautis magišku jų skambesiu namų erdvėje.

Kodėl Koshi vėjo varpeliai yra puiki dovana?

Koshi vėjo varpeliai gali sukurti tobulą, ramybe alsuojančią atmosferą. Šie varpeliai taip pat atspindi ir horoskopo ženklus, todėl jeigu ieškote naudingos bei simboliškos dovanos savo draugams, šeimos nariams arba net sau, Koshi varpeliai yra tobulas pasirinkimas.

Taip pat skaitykite: