,

Geras televizorius ir nedidelis biudžetas: įmanoma?

Sutikite, įsigyti aukštos kokybės daiktą ir mokėti patrauklią kainą visada atrodo itin viliojantis reikalas, tiesa? Tai štai, jei manote, jog kokybišką televizorių galite įsigyti tik už „labai brangiai“, tai klystate – šiandieninė tinka tokia turtinga ir įvairi, kad neabejokite – esti daug puikių televizorių modelių, žavinčių labai gera kokybe ir patrauklia kaina. Štai kuo tikrai nenusivilsite, o mokėsite tik maždaug iki 500 eurų.

 

Samsung 55 UHD 4K TU7172

Šie lietuvių puikiai vertinamo ir mėgiamo gamintojo televizoriai pavergia subtiliu dizainu, patogiu valdymu, nepriekaištinga vaizdo kokybe. Būtent šiam modeliui galime dėkoti už nepriekaištingą, ryškų ir kontrastingą vaizdą. Dar daugiau privalumų šiam prietaisui teikia ir galingas 4K procesorius.

 

LG 55 UHD 4K NANO

LG televizoriai mėgiami bei vertinami. Šis modelis net didžiausius skeptikus pavergia savo spalvomis, kontrastais ir pavydėtina vaizdo kokybe. Galite rinktis skirtingus režimus, kurie žiūrėjimo patirtį perkels į dar aukštesnį lygmenį. Čia yra kinui skirti nustatymai, taip pat specialiai sportui ar žaidimams. Patiks ir WebOS operacinė sistema, kuri itin patogi naudotojui ir dar suteikianti įvairių papildomų funkcijų.

Samsung The Frame 32 LS03B

Spartus procesorius leis į paspaudimus reaguoti operatyviau, tad itin patiks tiems nekantriausiems žiūrovams. Be abejo, sužavės ir subtilus, stilingas šio televizoriaus dizainas. Įsitikinsite, kad jį nesunku supainioti su paveikslu. Verta pakalbėti apie raišką – vaizdo kokybė nepaliks abejingų, o dar geriau tai, kad mažesnės raiškos turinį televizorius optimizuos, tad Jus pasieks puikios kokybės vaizdas. Tiesa, šio televizoriaus įstrižainė siekia tik 32 colius, todėl labiau tiks kompaktiškoms patalpoms.

Tai tik keli pavyzdžiui, puikiai parodantys, jog ne visada reikia investuoti daug, jei norite įsigyti aukštos kokybės televizorių.

 

 

 

 

 

Taip pat skaitykite: