,

KOKĮ DARBO KALENDORIŲ RINKTIS?

Jei dirbate protinį ar vadovaujantį darbą, tikrai būna sunku išsiversti be patogaus ir visomis prasmėmis praktiško darbo kalendoriaus. Todėl ši kanceliarinė prekė niekada nepraranda populiarumo. Rūpestingas darbo kolektyvo vadovas visada pasirūpins, kad ne tik jis pats, bet ir kolektyvo darbuotojai prieš kiekvienų metų pradžią būtų aprūpinti šiuo kanceliariniu gaminiu.

Kokiomis savybėmis turi pasižymėti tikrai geras darbo kalendorius?

Kad galėtume tinkamai planuoti savo dienos, savaitės ir mėnesio darbus, tam yra būtinas daug vietos užrašams turintis darbo kalendorius. Šie užrašai dirbantiesiems primena apie tai, kokius darbus jau pavyko nuveikti, o kokie dar laukia prieš akis. Be to, jame galima pasižymėti ir svarbiausių darbo partnerių kontaktus. Svarbiausieji, visus metus reikalingi kontaktiniai duomenys gali būti įrašomi paskutiniuose kalendoriaus lapeliuose, kad ten visada būtų galima juos surasti, jei kartais netyčia būtų nuplėšiami priekyje esantys jo lapeliai. Taip pat kalendoriuje galima pasižymėti ir svarbių jums žmonių gimtadienių datas, kad atėjus laikui nepamirštumėte jų pasveikinti ir pradžiuginti savo dėmesiu.

Pagal kokias ypatybes rinktis darbo kalendorių?

Jeigu jūsų darbo krūvis namuose, biure ar kokioje nors kitoje įstaigoje yra nemažas, reikalaujantis nuolatinio dėmesio ir kruopštumo, tada rinkitės tokį darbo kalendorių, kuriame būtų pakankamai vietos net patiems smulkiausiems užrašams. Geriausia, kai toks kalendorius yra atverčiamas. Jeigu jums gana ir kelių trumpų kasdieninių užrašų, tada galite rinktis kompaktišką kalendorių.

Kokių dydžių būna darbo kalendoriai?

Darbo kalendoriai būna pačių įvairiausių dydžių. Labai svarbu atsižvelgti į tai, ar kalendorius nuolat bus laikomas ant darbo stalo ir jums kasdien reikia jame įrašyti daug svarbios informacijos, ar jį reikės vežiotis į darbinius susitikimus su partneriais, tada pakaks ir nedidelio kuris apimtų labai mažai vietos ir lengvai tilptų į rankinę ar kelioninį krepšį. Aišku, taip pat verta atsižvelgti ir į kalendoriaus lapelių dizainą, juk maloniau naudotis akį patraukiančiu, nei atmestinai sumaketuotu daiktu.

Kaip geriausia apsirūpinti darbo kalendoriais?

Darbo kalendoriai internetu – tai pats patogiausias jų pirkimo būdas, nes norint juos įsigyti nėra reikalo keliauti į fizinę parduotuvę, kadangi internetinėse kanceliarinių prekių parduotuvėse tikrai yra apstu įvairaus dydžio ir formų darbo kalendorių. Po to, kai pirkėjas išsirenka jam patikusį darbo kalendorių ir už jį apmoka per internetinę bankininkystę, prekė iš karto iškeliauja pas jį namus jo nurodytu adresu.

 

 

Taip pat skaitykite: