,

Dovanos vyrams – kaip išrinkti geriausią variantą?

Dažna moteris skundžiasi, jog išrinkti tinkamą dovaną vyrui – be galo sudėtinga užduotis. Žinoma, greičiausiai panašių frazių išgirstume ir atvirkštinėje situacijoje. Natūralus lyčių skirtumai priverčia dvejoti savo pajėgumais išrinkti tinkamą daiktą, net ir itin mylimam žmogui. Kita vertus, dovanos vyrams gali būti įvairios, o dabartinė rinka siūlo šių daugiau nei bet kada anksčiau. Tad, kaip išrinkti geriausią variantą?

Kūno priežiūros priemonės – paprasta, bet reikalinga dovana

Galėtų atrodyti, jog įvairios kūno priežiūros priemonės tinka tik moterims. Tačiau, neretai pamirštame, jog pastarąsias, pavyzdžiui, muilą, šampūną, losjoną po skutimosi naudoja ir vyrai. Žinoma, galbūt kai kurių progų atveju tai gali būti pernelyg mažytė dovana. Kita vertus, tokie paprasti siurprizai idealiai tiks Kalėdoms ar kitoms nedidelėms šventėms. Be to, jeigu galite skirti daugiau pinigų – mylimą vyrą greičiausiai pradžiugins geri kvepalai arba įvairių kūno priežiūros priemonių rinkinys. Taigi, pasirinkimo tikrai gausu, telieka apsvarstyti kas labiausiai patiks artimajam.  

Pramogų įvairovė

Jeigu ieškote kiek brangesnės ar labiau išskirtinės dovanos ypatinga proga – įvairios pramogos gali tapti geriausia išeitimi. Žinoma, svarbu atsižvelgti į individualius vyriškio pomėgius ar svajones. Galbūt žinote, jog šis jau seniai nori išmokti šaudyti? Tuomet kuponas šiai pramogai bus ideali dovana. O gal pastarasis dievina eiti į koncertus ar parodas? Tokiu atveju, galite nupirkti čekį bei keliauti kartu. Egzistuoja daugybė variantų, kurie tiks adrenaliną ar stipresnius pojūčius dievinantiems vyrukams. Kita vertus, taip pat galite padovanoti ir kiek ramesnį pasibuvimą, tarkime, kelionę į SPA ar savaitgalį mėgstamiausiame viešbutyje. 

Sentimentalios dovanos

Priklausomai nuo to, kokiam vyrui pirksite dovanėlę, galite apsvarstyti sentimentalų variantą. Pavyzdžiui, tėtis tikriausiai apsidžiaugs Jūsų šeimos portretu, o vyras – prisiminimų albumu, kurį kaupėte nuo pirmosios pažinties dienos. Galėtų atrodyti, jog tokie siurprizai patinka tik moterims, tačiau tai itin priklauso nuo asmens charakterio. Tad, jeigu žinote, kad mylimas vyras vertina sentimentalius dalykus – tai bus išties puiki dovana.  

Linksmos staigmenėlės

Kai kuriomis progomis – humoras yra nepamainoma dovanos dalis. Jeigu artimasis mėgsta pajuokauti, galite šiam padovanoti ką nors linksmo. Rinkoje gausu marškinėlių ar puodelių su šmaikščiais užrašais, kurie pradžiugins mylimą vyrą bei privers kvatoti iki nukritimo. Tačiau, čia ir vėl reikėtų atsižvelgti į individualaus žmogaus savybes. Taipogi, nepamirškite nutaikyti tinkamos progos – galbūt tokiai dovanėlei tiks gimtadienis ar Kalėdos, tačiau tikrai ne vestuvių metinės.  

 

Taip pat skaitykite: