,

Kaip išsirinkti kadastrinių matavimų specialistus?

Jei jums reikia ką nors padaryti su žemės matavimu, tiksliu matavimu, ribos identifikavimu ar vieta ir GIS, jums reikia matininko arba erdvinio specialisto. Matininkai pateikia tikslią, ir naujausią informaciją bei duomenis apie žemės vietą, ribas, topografiją ir teisinius žemės aprašymus. Dėl savo profesinių įgūdžių jie puikiai tinka rengti ir projektuoti žemės plėtros ir išteklių sutikimo paraiškas dėl padalijimo ir kitų su žeme ir nuosavybe susijusių projektų. Matininkai ir erdvės specialistai turi patirties dirbant įvairiose srityse ir žino, kaip dirbti su įvairiais su žeme susijusiais agentais, įskaitant žemės savininkus, nekilnojamojo turto vystytojus ir jų patarėjus-teisininkus, nekilnojamojo turto agentus, statybų ir kraštovaizdžio architektus, inžinierius ir planuotojus. Kiekvienos nacionalinės šalies kadastrinių matininkų licencijavimo valdybos jurisdikcijai priklauso tik licencijuoti matininkai. Tik licencijuoti kadastriniai matininkai yra kvalifikuoti patvirtinti teisinius planus, reikalingus nuosavybės riboms apibrėžti, kad būtų išduotas nuosavybės teisės liudijimas. Jei jums reikia nustatyti nuosavybės ribas, tai yra specialistai, kurie iškviestų žemės nuosavybės ir ribų ekspertizę – vadinamą kadastriniais matavimais.

Raskite licencijuotą kadastrinį matininką

Tai matininkai, įgiję S+SNZ sertifikatą, užtikrinantį, kad jūsų geodezijos projektas bus atliktas pagal griežtus S+SNZ nustatytus standartus. Norėdami įgyti šį sertifikatą, matininkas turi sugebėti įrodyti aukštą kompetencijos lygį ir turėti akademinę kvalifikaciją.

Erdvinis mokslas.

Erdvinis mokslas yra sparčiai besivystanti sritis, kurioje vieta pagrįsta informacija taikoma daugelyje skirtingų sričių. Tai apima matavimą, valdymą, analizę ir vietos informacijos, apibūdinančios žemę, jos fizines savybes tiek žemėje, tiek vandenyje, ir mūsų žmogaus sukurtą aplinką, matavimą, valdymą, analizę ir pateikimą. Erdvinių įgūdžių turintys žmonės gali panaudoti savo žinias įvairiose srityse, įskaitant žemės plėtrą, geodeziją, inžineriją, socialinius ir sveikatos, biologijos, medicinos ir žemės mokslus.

Kadastrinių matavimų specialistus išsirinkti gali būti sunku, kadangi jūs norite būti tikras, kad darbas bus atliktas idealiai ir be jokių klaidų. Prieš pasirenkant, kas jums atliks statinių matavimus, pasitikrinkite, kad tai licencijuotas žmogus, turintis visas legalias teises tokius matavimus atlikti.

Taip pat skaitykite: