,

Kaip pasirinkti kavos aparatą biurui?

Pirma, apsvarstykite tipinius biuro aplinkos reikalavimus ir tai, kaip kiekvienas skirtingo tipo kavos aparatas gali juos patenkinti.

Norite savo klientams ir darbuotojams pasiūlyti skanią, šviežiai maltą baristos stiliaus kavą, todėl jūsų pasirinktas kavos aparatas turi būti paprastas naudoti, lengvai prižiūrimas ir sukonfigūruojamas bei, žinoma, patogiai tilptų jūsų turimoje erdvėje.

Yra daugybė skirtingų kavos aparatų tipų, net nesigilindami į skirtingus gamintojus. Pažiūrėkime, ar galime susiaurinti paiešką iki tinkamiausio biuro kavos aparato tipo. Tada jums beliks išsirinkti geriausią aparatą pagal savo poreikius – tokį, kuris siūlo gerą kavos pasirinkimų pasirinkimą, turi visas reikiamas funkcijas ir atitinka jūsų biudžetą.

Miltelių ir tirpios kavos aparatai

Miltelių arba tirpios kavos aparatai yra puikūs, jei norite patiekti tik tirpią kavą, tačiau kadangi mes stengiamės pereiti nuo tirpios kavos prie aukštesnės kokybės gėrimo, iš esmės galime nedelsiant atmesti visus tirpios kavos aparatus. Taip pat pardavimo automatai jums duos tą patį tirpųjį / miltelių pavidalo gėrimą, todėl galime atmesti ir tokius gėrimus.

Kapsuliniai kavos aparatai

Dabar rinkoje yra daug įvairių ankšties pagrindu pagamintų mašinų, įskaitant Flavia / Kenco ir kt. Daugumą jų išbandėme. Iš esmės jie yra gerai ir yra gana paprasti naudoti, tačiau gali būti gana švaistomi, priklausomai nuo paketėlio stiliaus, ir tai tikrai nėra naudinga aplinkai.

Jei jie tikrai galėtų išgauti visą šviežiai maltos baristos kavos skonį iš paketėlio ar ankšties, esame tikri, kad jie jau naudotų jas Caffè Nero, Starbucks ir kt., kad sutaupytų didelių baristų samdymo išlaidų. Tiesą sakant, visose naujose „Costa Express“ svetainėse naudojami „Bean-to-Cup“ aparatai, kaip ir „McDonald’s“.

Teigiama – dažnai pigu įsigyti ir paprasta naudoti

Neigiami dalykai – ankštys/kapsulės gali būti brangios ir jas sunku perdirbti

Išvada – „Soluble“, „Pod“ ar „Capsule“ biuro kavos aparatai patenkins daugelio poreikius, tačiau norint gauti tikrai gerą specialią kavą, jums reikės šviežiai maltų kavos pupelių, o tai reiškia arba tradicinį aparatą, arba geros kokybės kavos pupeles.

Taip pat skaitykite: