Pavasario ir vasaros kvepalai: kokį aromatą rinktis?

Ar kažkada pagalvojai, kad kvepalai gali ne tik apjungti tavo stilių ir aprangą, bet ir padėti išsiskirti iš minios, perteikti savo asmenybę ar netgi pakelti pasitikėjimą savimi? Dėl didelės paklausos išsirinkti geriausius ir tinkamiausius kvepalus kartais gali būti sudėtinga užduotis, jeigu anksčiau dar nebandei atrasti mėgstamiausio kvapo, tačiau nesijaudink, nes pagrindinės metų tendencijos ir jau girdėti kvapai tikrai gali pagelbėti.

 

Jei dar neturi patinkančių kvepalų pavasariui ir vasarai, žemiau rasi puikių moteriškų kvepalų variantų ir daugiau idėjų apie geriausius aromato tipus saulėtoms dienoms.

 

Šis gidas ypač padės toms, kurios kartais mėgsta rinktis kvepalus jų nepauosčiusios arba dar neišsirinko norimo prekės ženklo!

Geriausi kvepalai saulėtoms dienoms

Žinoma, kvepalai moterims turi daugybę skirtingų natų, todėl svarbu atskirti ir nuspręsti, ar tave labiau domina gėlių, vaisių, medienos kvapai, ar ieškai gaivesnio aromato. O galbūt šiais metais nori pabandyti rytietiškus kvepalus, kurie labiau pasižymi aštrumu? Mėgstamų kvepalų grupių žinojimas tikrai gali padėti apsispręsti renkantis parduotuvėje.

 

Taip pat svarbu turėti omenyje, kad savo mėgstamiausius kvepalus gali pritaikyti kiekvienam sezonui, nors ir galima pastebėti kelias tendencijas, kurios priklauso nuo metų laikų. Pavyzdžiui, pavasarį dažnai rekomenduojama rinktis lengvesnius kvepalus, kurie pagerins nuotaiką!

 

Jeigu ieškai klasikinio gėlių ir vaisių aromato, Calvin Klein Beauty galėtų būti nuostabus pasirinkimas. Subtilūs kvepalai padės kiekvieną dieną jaustis puikiai ir tikrai sulauksi klausimų ir komplimentų dėl tokio kvapo. Tuo tarpu Burberry Her kvepalai gali praturtinti tavo dabartinę kolekciją, jeigu domina būtent jazminų ar našlaičių natos. Šiuo metu tai yra vieni iš populiariausių kvepalų, kurie savo žinomumą užsitarnavo ne tik dėl ilgo kvapo išsilaikymo ant odos, bet ir dėl gurmaniško aromato.

 

Populiariausi aromatai išskirtinei progai

 

Ar šiuo metu ieškai ypatingų kvepalų, kuriuos galėtum pritaikyti įvairioms šventėms, pasimatymams arba specialioms progoms? Ar nori išsiskirti iš minios? Tada sužinok daugiau apie kvepalus, kurie jau užsitarnavo savo vietą daugelio pirkėjų kolekcijose!

 

Vienas iš populiariausių kvepalų gamintojų yra Yves Saint Laurent prekės ženklas. Kiekvienais metais yra vis sunkiau atrasti merginų ir moterų, kurios dar nėra girdėjusios apie Yves Saint Laurent kvepalus Libre arba Black Opium, tačiau kuo skiriasi šie aromatai?

 

Yves Saint Laurent Libre išsiskiria romantiškomis mandarinmedžių, bergamotės ir levandos natomis, kurios padės pabrėžti moteriškumą ir puikiai tiks svarbioms dienoms. Yra nemažai moterų, kurios naudoja šiuos kvepalus kiekvieną dieną, todėl tiesiog reikia nuspręsti, ar šiuos kvepalus pasiliksi tik specialioms progoms, o ar norėsi jais mėgautis kasdien.

 

Jeigu ieškai kažko dar stipresnio, nepamiršk, kad šis prekės ženklas turi ir Libre Intense kvepalus. Tai galima laikyti tarsi Libre tęsiniu, kuris dar labiau išryškins citrusinius tonus ir gėlių aromatus. Jau bandei originalų Libre variantą? Tada pabandyk ir šiems kvepalams suteikti galimybę užsitarnauti pastovią vietą tavo kolekcijoje.

 

Tuo tarpu Yves Saint Laurent Black Opium pasižymi apelsinmedžių žiedų, kriaušės, rožinių pipirų natomis. Po šiek tiek laiko pastebėsi ir nuostabius vanilės bei kedro aromatus. Nepaisant natų, ar žinai, kodėl šie kvepalai tapo vienais iš populiariausių? Viena iš pagrindinių priežasčių yra tai, kad šis gundantis aromatas išliks ilgai ir Black Opium galėsi mėgautis visą vakarą!

 

Visi po truputį pradedame ruoštis šiltesniems ir labiau saulėtiems metų laikams, tačiau nepamiršk pasirūpinti ir tinkamais kvepalais, kurie gerins nuotaiką iki vėlyvo vakaro!

 

Taip pat skaitykite: