,

Aktyvus poilsis gamtoje – be jokio diskomforto!

Šilti orai kviečia džiaugtis gamtos grožiu – eiti pasivaikščioti, važinėtis dviračiais ar rengti iškylas gryname ore. Be jokios abejonės, šios veiklos tinka ne tik jaunimui. Senjorams fizinis aktyvumas ir grynas oras taip pat yra labai svarbūs bei naudingi. Anot mokslininkų, laiko leidimas gamtoje gali tapti puikia įvairių ligų prevencija. Be to, fizinis aktyvumas teigiamai veikia ne tik kūną, bet ir emocijas, atmintį, bendrą psichologinę būseną.

Rūpesčių kelianti būklė

Aktyviu poilsiu norisi mėgautis be jokių ribų, tačiau neretai senjorus gąsdina mintys apie įvairius nepatogumus, kuriuos sukelia su amžiumi susijusios sveikatos problemos. Pavyzdžiui, šlapimo nelaikymas. Tai – įvairių priežasčių nulemiama organizmo būklė, kai sutrinka šlapinimosi mechanizmas ir nevalingai išteka šlapimas. Ši bėda dažnai sukelia ne tik fizinį, bet ir socialinį-psichologinį diskomfortą. Žmonės nuolat galvoja apie savo problemą, vengia vykti toliau nuo namų, sportuoti, lankytis svečiuose ar net gėdijasi lytinių santykių. Vis dėlto, reikėtų nepamiršti, jog tai, kas susiję su mūsų sveikata – neturėtų būti gėdinga.

Šiuolaikinė medicina ir naujausios technologijos leidžia ne tik susitaikyti su šia problema, bet ir aktyviai mėgautis gyvenimo teikiamais malonumais. Danijoje įsikūrusi sveikatos priežiūros produktų gamintoja „Abena“  rūpinasi su inkontinencija susiduriančių žmonių sveikata ir patogumu, tad siūlo gausų sauskelnių, kelnaičių, įklotų bei kitų higienos priemonių pasirinkimą. Bendrovė pasižymi tarptautine kokybe, jų asortimentą galima rasti daugiau nei 60 šalių visame pasaulyje.

Patogumas – svarbiausia

Kad laisvalaikis gamtoje būtų malonus ir nekeltų rūpesčių, rekomenduojama rinktis vieną populiariausių „Abena“ produktų – sauskelnes-kelnaites „Abri-Flex“. Jos itin gerai priglunda, yra patogios, nesmunka ir apsaugo nuo pratekėjimo, tad drąsiai galite jas dėvėti ilgesnių pasivaikščiojimų, kelionių dviračiais metu ar atliekant mankštą lauke bei namuose. Su šiomis kelnaitėmis jausitės tarsi su įprastu apatiniu trikotažu, tad nereikės nuolat galvoti apie savo problemą. „Abri-Flex“ kelnaitės puikiai tinka ir jautrios odos savininkams, nes yra pagamintos iš švelnios, odos nedirginančios medžiagos.

Pasirinkimo laisvė

Nenorint dėvėti sauskelnių, galima rinktis alternatyvą – „Abri-San“ anatominės formos įklotus, kurie kokybe ir savybėmis nesiskiria nuo klasikinių sauskelnių ar sauskelnių-kelnaičių. Juos paprasta pasirinkti pagal šlapimo sugėrimo laipsnį, kurį įvertinti padės gydytojas ar vaistininkas. Taip pat yra ir vyrams skirtų „Abri-San“ įklotų. Pasirinkus produktą pagal individualius poreikius, atsikratysite diskomforto bei jausitės laisvai. „Abri-San“ anatominiai įklotai pasižymi orui laidžiu paviršiumi, mažina odos sudirgimą, nepriekaištingai sugeria skysčius bei nemalonius kvapus. Juos galima naudoti tiek su specialiomis kelnaitėmis, tiek su įprastu apatiniu trikotažu. Be to, produktas yra ekonomiškas bei draugiškas gamtai.

Į lauką? Žinoma!

Su „Abena“ produkcija šlapimo nelaikymas – ne kliūtis gyventi aktyviai. Taigi, siūlome drąsiai džiaugtis saulės spinduliais, mėgautis gaiviu vėjeliu ir rengti išvykas į gamtą, nes dabar galite judėti saugiai ir patogiai!

Taip pat skaitykite: