,

Kvietimas Kauno senjorams – būk pokyčių dalimi!

Kaunas keičiasi ir į pokyčių procesus nori įtraukti ir miesto visuomenę. Kviečiame pasidalinti savo patirtimi ir pasisakyti!

Asociacija „Aktyvus jaunimas“ dirba su tarptautiniu projektu „Communities Driving Change“ (liet. Keičiančios bendruomenės), kuriame dalyvauja keturios šalys (Lietuva, Portugalija, Graikija ir Rumunija). Projekto metu siekiama įgalinti piliečius, suteikiant jiems skaitmeninius įrankius, išreikšti jų poreikius, nuomonę ir sustiprinti jų pilietinį vaidmenį ir dalyvavimą miesto bendruomenės veiklose. Siekiama padėti nunešti piliečių balsą iki jų miesto viešųjų įstaigų ir pagerinti informacijos kokybę, kurią gauna politinius sprendimus priimantys asmenys.

Ar žinote, kokių pokyčių reikia Kaunui?

Jeigu taip, kviečiame į šio projekto renginių ciklą „Idėjos miestui“. Šių renginių metu, norime kartu su jumis, Kauno gyventojais (kurie geriau nei bet kas kitas žino, kas vyksta šiame mieste ir jaučia, ko jums ir Kaunui trūksta) padiskutuoti apie reikalingus savivaldybės pokyčius, norint palengvinti miesto gyventojamų įsitraukimą.

Apie kokį įsitraukimą kalbame?

Apie nuomonės išreiškimą svarbiais miestui ar gyvenamajam rajonui klausimais. Apie idėjų siūlymą, iniciatyvų kūrimą, jų finansavimo gavimą. Apie prisidėjimą prie kitų miesto gyventojų ar organizacijų idėjų įgyvendinimo.

Senjorus kviečiame dalyvauti diskusijoje jau kitą savaitę, rugpjūčio 19 dieną 14:00 Maironio lietuvių literatūros muziejaus kiemelyje (Rotušės a. 13, Kaunas).

Registracija: https://bit.ly/Registracija_senjorams 

Sekite artėjančių renginių naujienas: https://www.facebook.com/events/559993705203913/?active_tab=about

Taip pat skaitykite: