Įvyko paskutinis „60+ kine“ renginys

Birželio 22 d. Ukmergėje įvyko paskutinis „60+ kine“ renginys. Vyresnio amžiaus žmonėms skirto nemokamo žurnalo „60+“ komandos ir kūrybinių komunikacijos projektų agentūros „Ugdanti komunikacija“ organizuotas edukacinių renginių ciklas aplankė net 7 Lietuvos miestus – Vilnių, Birštoną, Kėdainius, Druskininkus, Kauną, Jonavą bei Ukmergę.

Senjorai buvo kviečiami susipažinti su atliekų tvarkymo alternatyvomis bei antrinio panaudojimo galimybėmis, išbandant stalo žaidimus, pagamintus iš antrinių žaliavų, ir pasitikrinti rūšiavimo žinias rūšiavimo turnyre, o geriausi rūšiuotojai – buvo apdovanoti. Taip pat senjorai dalyvavo kino filmų „Gimtinė“ ir „Tarp pilkų debesų“ seansuose.

„60+“ žurnalo redaktorė Laura Balčiūtė pasakojo, kad visus senjorus iš skirtingų miestų vienija noras nenustoti mokytis, pramogauti ir turiningai leisti laisvalaikį bendraminčių būryje bei dėkojo partneriams ir rėmėjams, kurie prisidėjo prie projekto sėkmės.

„„60+ kine“ senjorams davė galimybę ir mokytis, ir pramogauti. Labai ačiū mano bendražygei Karolinai ir visiems, prisidėjusiems prie šio projekto sėkmės. Ačiū IKI, kurių dėka renginiuose senjorai gali lankytis nemokamai, o Žaliajam taškui – už edukacijas dalyviams, Eurovaistinei dėkoju už pagalbą mokant senjorus rūpintis savo sveikata, o Audiomedikai, Compeed, Mollers, Eglės sanatorijai, Protefix, Tricollagen Joints, Clinic | DPC, Acme grupei, Aconitum ir Contour už puikias dovanas, kuriuos džiugino renginio dalyvius“, – dėkojo Laura ir pažymėjo, kad visgi svarbiausia ačiū ištarti senjorams, kurie yra aktyvūs, žingeidūs, išmintingi ir iš kurų galime mokytis.

Renginių akimirkas galite pamatyti mūsų Facebook paskyroje 60+ Nemokamas žurnalas aktyviems senjorams

Taip pat skaitykite: