Žavios ir stilingos senjorės drąsiai stojo prieš objektyvą!

Akcijų medžiojimas, medikamentų kolekcijos ir niurzgėjimas ant gyvenimo šių mamų ir močiučių visai nedomina! Pačios geriausios draugės, kaip jos save įvardina – „kumutės“, vėl griebė naują gyvenimo iššūkį – sutiko įsiamžinti „Rent Boutique“ organizuotoje fotosesijoje, kuri skirta artėjančiai Motinos dienos progai.

Juoko, pakylėtos nuotaikos, žaismingumo ir  ryškumo tikrai netrūko. Mamos-močiutės iš naujo atrado joms tinkančias spalvas, drabužių kirpimus, pamirštas vizažo detales bei tobuliausius pozavimo kampus.

Nors joms jau virš 60 metų, bet drąsos, pozityvumo ir įvairių veiklų tikrai netrūksta. Kelionės po pasaulį ir Lietuvą, sportas, Trečiojo amžiaus universitetas, nuolatinis domėjimasis pasauliu – šių mamų-močiučių kasdienybė. Savo vaikams ir anūkams šios stereotipus laužančios moterys yra puikūs pavyzdžiai, kaip susidraugauti su savimi, problemomis ir gyvenimu. Anot jų, stereotipai yra tik mūsų pačių rėmai, į kuriuos mes patys save įspraudžiame, o visi amžiai yra nuostabūs, net būti „senai“ – smagu!

Šios fotosesijos modeliai pabrėžia, jog moteriškumas – tai šypsena veide, degančios akys, taktas, manieros ir elegancija. Taip pat priduria, jog reikia atrasti savo išskirtinį bruožą, jis – didžiausias ginklas.

„Nuotraukose visos mes tokios laimingos, paslaptingos, žavios ir nerealios, o mūsų draugystė – stipri varomoji jėga!“, – „Rent Boutique“ fotosesijos rezultatais džiaugiasi damos.

Artimieji iš šių modelių ne tik nuolat mokosi, bet ir skatina: „mama, tu gali! Močiute, tu – „kieta!“. Deja, ne visi senjorai Lietuvoje sulaukia palaikymo.

Štai Laura Balčiūtė, žurnalo „60+“ įkūrėja ir redaktorė sako, kad senjorams labai trūksta mūsų visų nuoširdaus, nuolatinio dėmesio. Daugiau nei ketverius metus šiai amžiaus grupei savo rūpestį ir meilę skirianti moteris atkreipia dėmesį, jog net ir šeimos nariai dažnai neranda laiko pokalbiams, skambučiui ar pagalbai. Ji ir pakvietė šias energija trykštančias damas stoti prieš objektyvą. „Žaviuosi šiomis senjorėmis, kurios paneigė skarelių ir ilgų, nuobodžių sijonų mitus bei šią šventę pasitinka spinduliuodamos tiek vidiniu, tiek išoriniu grožiu!“, – entuziastingai džiūgauja L. Balčiūtė.

Taip pat skaitykite: