Sabina Uptienė: Tegul energija teka laisvai!

„Metų sveikuole“ 2020 m. vykusiuose rinkimuose išrinkta 73-ejų Sabina Uptienė – tikra sporto entuziastė, o amžius šiai moteriai nėra kliūtis netgi padaryti špagatą! Senjorė sako, jog dalyvavimas šiuose rinkimuose buvo puiki nauja patirtis, o daugybės žmonių palaikymas įrodė, jog ji einanti teisinga kryptimi: „Nesijaučiu ką nors nugalėjusi, nebent save – pamačiau, kiek daug žmonių vertina mano veiklą, tai mane motyvuoja ir įpareigoja tobulėti“, – sako sveikuolė.

Kokia jūsų aktyvumo paslaptis?

Džiaugiuosi tuo, ką turiu, ką galiu, bet nesikremtu dėl to, ko neturiu ir negaliu. Visada stengiuosi praplėsti savo galimybes. Nešvaistant energijos negatyviems dalykams, daugiau jos lieka pozityviems. Tad tegul energija teka laisvai, nestabdomai.

Kokį patarimą duotumėte sau jaunai?

Sabina Uptienė viduryje

Neduočiau jokio patarimo. Tai praeitis ir jos nepakeisi. Jaunystė ir visi kiti mano nugyventi metai, atradimai ir praradimai – mano gyvenimo patirtis, mano bagažas, kurio nesigailiu ir nenoriu pakeisti.

Kokį patarimą duotumėte kitiems senjorams?

Sakoma, lenk medelį, kol jaunas, tad patarimai pavėluoti. O ir apskritai, nemėgstu patarinėti. Galvoju, jog dauguma senjorų ir taip turi sukaupę pakankamai patirties ir išminties. Linkiu visiems senjorams norėti jaustis laimingais ir pildyti savo norus!

Koks jūsų gyvenimo credo?

Nuo ryto ruošiamės nakčiai, nuo jaunystės – senatvei. Sako, gyvenimas, tai teatras. Tai aš vaidinsiu linksmą rolę.

Ar brandus amžius jums gražus?

Džiaugiuosi savo gyvenimu šiame amžiaus laikotarpyje, tai apvainikavimas viso gyvenimo, tiesiog gyvenimo desertas!

Ką jums reiškia nugalėjimas šioje kategorijoje?

Tai buvo labai įdomi nauja patirtis. Pamačiau, kiek daug senjorų užsiima įdomiomis veiklomis ir kiek daug yra jų veiklas palaikančių, balsuojančių žmonių. Džiugina tai, kad mane palaikė daug žmonių, sveikino, kad ryžausi dalyvauti šiuose rinkimuose. Ypač džiugina toks jaunų žmonių palaikymas. Man tai lyg patvirtinimas, kad einu teisinga kryptimi.

Iveta Leščinskaitė

Taip pat skaitykite: