,

Dėl metų senjoro titulo kausis 9 senjorai: rinks komisija

Baigėsi pirmasis „Metų senjoro rinkimai 2020“ etapas, kuriame žurnalo aktyviems senjorams „60+“ skaitytojai išrinko senjorus, jų nuomone, labiausiai nusipelniusius nugalėtojo vardo. Viso buvo išrinkti devyni finalininkai – po tris iš kiekvienos kategorijos.

Rinkimų sumanytoja Laura Balčiūtė džiaugiasi tokiu dalyvių ir rinkėjų aktyvumu: „Dėl metų senjoro titulo varžėsi net 73 senjorai! Džiaugiuosi, kad senjorai ir jų artimieji nepabūgo papasakoti apie savo veiklas, nuopelnus ar gyvenimo būdą ir sulaukė didžiulio rinkėjų palaikymo.“

Viso pirmajame etape surinkta virš 20 tūkstančių balsų.

Iš „Metų veikliausio“ kategorijos į antrąjį turą keliauja Ona Sakalauskienė, Gediminas Žemaitis ir Vilius Šaduikis

Kazimieras Zaveckas, Birutė Petraitienė ir Danguolė Kesminienė – „Metų inovatyviausio“ senjoro kategorijos finalininkai.

Daugiausiai simpatijų surinkę sveikuoliai – Laimutė Vološkevičienė, Rima Abelkalnienė ir Sabina Uptienė.

Iki spalio 23 d. visuomenei gerai žinomi komisijos nariai – aktorė Nijolė Narmontaitė, sporto, politikos bei visuomenės veikėja Joana Bartaškienė bei televizijos laidų vedėjas ir režisierius Vytenis Pauliukaitis – rinks nugalėtojus.

Specialus žurnalo „60+“ apdovanojimas 

L.Balčiūtė teigia esanti maloniai nustebusi, kad rinkimai sulaukė tokios gausybės nuostabių senjorų kandidatūrų, todėl, pasitarusi su komanda, nusprendė įsteigti specialų apdovanojimą: „Iš visų dalyvavusių, tačiau į antrąjį etapą nepatekusių senjorų, žurnalo „60+“ komanda išrinks dar vieną nugalėtoją, kuris bus apdovanotas specialiu prizu. Neabejoju, kad bus nelengva nuspręsti, tačiau norime pasinaudoti proga ir nudžiuginti dar bent vieną senjorą“, – kalbėjo organizatorė.

Kas nugalėjo rinkimuose ir kam atiteko specialus apdovanojimas, sužinosite spalio 24 d.

Metų senjoro rinkimai 2020“ yra nemokamo žurnalo aktyviems senjorams „60+“ iniciatyva, kuria siekiama atkreipti visuomenės dėmesį ir įvertinti tarp mūsų gyvenančius veiklius, inovatyvius bei sveika gyvensena besirūpinančius senjorus.

Taip pat skaitykite: