Birželis – auksinis senjorų mėnuo IKI

IKI auksinės valandos senjorams

Šalyje švelnėjant karantino sąlygoms, nuo birželio 1 d. įsigaliojo Vyriausybės sprendimas atšaukti apribojimus vyresniems nei 60 metų asmenims lankytis tam tikrose vietose, taip pat ir prekybos centruose. Prekybos tinklas „Iki“ parodė išskirtinį dėmesį į parduotuves sugrįžtantiems vyresnio amžiaus pirkėjams ir palaikymą jiems išreiškė birželį paskelbdamas „Auksiniu senjorų mėnesiu“.

Pasak Indrės Baltrušaitienės, „Iki“ komunikacijos vadovės, sugrįžimas prie įprasto gyvenimo ritmo yra svarbus visiems, tačiau labiausiai nuo jo atitrūkę buvo rizikos grupėms priskirti asmenys, tarp kurių ir nuolatiniai prekybos tinklo pirkėjai – vyresnio amžiaus žmonės. Šiuo laikotarpiu siekiama, kad jie galėtų sklandžiai sugrįžti prie savo įprasto režimo ir turėtų galimybę ne tik saugiai apsipirkti, bet ir sutaupyti.

„Norime, kad grįždami į parduotuves vyresnieji jaustų komfortą, o apsipirkimo procesas jiems būtų ne tik saugus, bet ir malonus. Nuolat ieškome sprendimų, kaip jiems pasiūlyti kažką ypatingo, tad palaikydami savo vyresnio amžiaus pirkėjus ir pasidžiaugdami, kad jie jau drąsiau gali išeiti iš namų ir patys eiti į apsipirkimo vietas, parengėme specialų pasiūlymą „Auksinės dienos“, leisiantį jiems įsigyti jau pamėgtų prekių mažesne kaina“, – sako I. Baltrušaitienė.

Prekių kategorijos, kurioms su kortele „Iki Premija Senjorams“ taikomos nuolaidos, buvo atrinktos atsižvelgiant į vyresniųjų apsipirkimo įpročius. Nuolaidos siūlomos jų pamėgtoms prekėms. Šis specialus pasiūlymas galios darbo dienomis iki birželio 26 d. Be to, apsiperkant su kortele „Iki Premija Senjorams“ galioja „Auksinės valandos“ – kasdien iki 11 val. taikoma 10 proc. nuolaida visiems pirkiniams. Daugiau informacijos apie taikomas nuolaidos, sąlygas ir jų išimtis „Iki“ parduotuvėse ir www.iki.lt.

Prekybos tinklas „Iki“ įgyvendina įvairias iniciatyvas, kuriomis siekia gerinti vyresnio amžiaus žmonių kasdienio gyvenimo kokybę. I. Baltrušaitienės teigimu, tai yra vienas iš prekybos tinklo prioritetų, todėl šalia įprastai vyresniesiems turimų pasiūlymų birželį jiems siūlomos įvairios papildomos naudos.

žurnalas senjorams 60+„Norime padėti, kad po užsitęsusio nelengvo laikotarpio žmonės kaip galima greičiau grįžtų prie savo pomėgių – tiek mėgstamų produktų, tiek mėgstamų veiklų. Skatiname vyresniuosius neužsidaryti namuose ir laisvalaikį leisti aktyviai ir kūrybingai – artimiausiu metu juos vėl pakviesime prisijungti prie įvairių renginių ir veiklų“, – teigia I. Baltrušaitienė.

Lojalumo kortelė „Iki Premija Senjorams“ naudinga ne tik apsiperkant „Iki“ parduotuvėse, bet ir kitose prekybos bei paslaugų teikimo vietose. Su šia kortele taikomos nuolaidos „Gintarinėje vaistinėje“, knygynuose „Vaga“, degalinių tinkle „Circle K“, naudojantis dantų priežiūros centro „CLINIC | DPC“ paslaugomis. Taip pat lojalumo kortelės „Iki Premija Senjorams“ turėtojai bet kurioje „Iki“ parduotuvėje gali nemokamai įsigyti žurnalą „60+“, skirtą vyresniems žmonėms.

„Iki“ parduotuvėse ir toliau taikomos kompleksinės prevencinės priemonės, kurios užtikrina, kad žmonės galėtų apsipirkti saugiai.

Taip pat skaitykite: