Laikas su anūkais

Šiandienėje situacijoje itin trūksta pozityvumo, tad dainininkas Žilvinas Žvagulis kartu su savo anūke Barbora siunčia visiems, leidžiantiems laiką namuose, pačius gražiausius linkėjimus. Atlikėjas ragina lietuvius nepanikuoti, maksimaliai produktyviai praleisti laiką su šeima, vaikais, kas gali, ir su anūkais.

Suprasdamas, kad darbas ir vaikai kartu sunkiai suderinami, vyras pasakojo: „Aš šią dainą skyriau Barborai, kai jai buvo vieneri metukai. Dabar jai ketveri ir mes jau dainuojame kartu… Pasakysiu atvirai, man pačiam ši daina labai graži ir jautri. Kviečiu visus tėvus, mamas, močiutes ir kitus, kas tik šiuo nelengvu periodu prižiūrite atžalas, bemigdydami – padainuokime jiems šią lopšinę.

Žilvinas Žvagulis

Žilvinas Žvagulis su anūke Barbora. Charizma photography nuotr.

Labai tikiuosi, kad karantinas pasibaigs taip greitai, jog jos išmokti jūs nespėsite, bet realybėje – turėsime ką prisiminti apie šį nelengvą laikotarpį. Šiuo metu aš pats esu užsidaręs namuose, kaip ir mano šeima, tad anūkų kurį laiką nebelankysiu, šios dvi savaitės, man tikra amžinybė“.

Na, o Žilvinas, norėdamas praskaidrinti ir Lietuvos vaikų kasdienybę, kviečia tėvus filmuoti vaikus dainuojančius savo mėgstamiausią lopšinę, o kas tokios neturi – gali mokytis Žilvino ir Barboros dainą. Visi atsiuntę filmuotą medžiagą bus apdovanoti muzikiniais vaikiškų dainelių albumais, kuriuos atlikėjo vadovaujama leidybinė kompanija išsiųs, kai tik tam atsiras galimybė.

Taip pat skaitykite: