Nauja pažinčių svetainė www.pazintys60.lt

Vienatvė – slegiantis jausmas, kad šalia nėra artimo žmogaus, kad niekam tavęs nereikia, niekas tavimi nepasirūpins, kad nėra su kuo pasidalinti džiaugsmais ar rūpesčiais. Šis jausmas gali moraliai sunaikinti net ir pačius stipriausius žmones. Ir ši būsena, nepriklausomai nuo norų, yra dažna vyresniojo amžiaus žmonių palydovė. Vaikai jau užaugę ir gyvena savo gyvenimus, sutuoktinį tenka išlydėti Amžinybėn ar tiesiog praeityje nenusisekė šeimyninis gyvenimas ir tuomet lieki vienas su savo jausmais, išgyvenimais, sveikatos problemomis… Ir tai – visuotinė problema, kuria itin dažnai skundžiamasi senatvėje.

Tačiau bet koks vienišas žmogus niekuomet nėra vienas – aplink jį taip pat gyvena žmonės, dauguma kurių taip pat vieniši, išgyvena tuos pačius potyrius. Pirmiausia, ko reikėtų imtis – atsisakyti minčių, jog esi niekam neįdomus, kad „taip jau skirta“ ir tiesiog pirmiausia pačiam ištiesti ranką kitam liūdinčiam senjorui. Ir, žiūrėk, iš to gali nusitiesti tvirtas santykių tiltas tarp dviejų širdžių! O kodėl gi ne?! Ar kas nors sakė, kad meilė – tik jaunų reikalas??? Meilė gali gyvuoti tol, kol plaka širdis, kol, anot A.Mamontovo, „dar yra pirmų kartų“, kol yra neaplankytų šalių, neišgirstos muzikos, nepamatytų meno kūrinių… Ir tam, kad gyvenimo ruduo nušvistų skaisčiomis spalvomis, reikia kito žmogaus. Juk harmoningi meilės santykiai stiprina savivertę, blaško niūrią nuotaiką, įkvepia naujos energijos, o svarbiausia – tonizuoja kraujagysles ir raumenis, slopina begalę negalavimų, užkerta kelią senėjimui ir taip ilgina įsimylėjusios poros gyvenimą.

pažintys senjorams 60Todėl projektas 60+ imasi iniciatyvos – padėti Jums surasti artimą sielą, pašnekovą, kelionių, o gal ir gyvenimo draugą. Internetinis portalas www.pazintys60.lt padės Jums surasti antrąją pusę. Taigi – mes tiesiame ranką Jūsų vienatvei ir linkime kuo tikriausių jausmų, naujų potyrių, nuoširdaus bendravimo! Nes VISUOMET YRA KITA VIENIŠA ŠIRDIS, KURI LAUKIA JŪSŲ!

Taip pat skaitykite: