Kviečiame senjorus į kiną!

Žurnalas senjorams 60+ ir kino centras Cinamon nori suteikti galimybę senjorams atrasti dar daugiau prasmingo laisvalaikio praleidimo būdų ir nuo vasario 5 d. pradeda ypatingą renginių ciklą „60+ kine“. Tai išskirtiniai kino seansai, kurių metu senjorai už simbolinį mokestį yra kviečiami turiningai praleisti laiką renginyje su vaišėmis, renginio draugų dovanomis, projektą palaikančių lektorių pranešimais gyvenimą praskaidrinančiomis temomis.

„Džiaugiuosi, jog žurnalas senjorams auga ir 2020 metus pradedame su nuostabiu renginių ciklu „60+ kine“. Džiugu, kad prie mūsų jungiasi vis daugiau įmonių, kurioms rūpi senjorai. Suvieniję jėgas, galime drauge įgyvendinti tokius puikius projektus kaip „60+ kine“, – sako žurnalo senjorams „60+“ redaktorė Laura Balčiūtė.

„Idėja sukurti bendrą renginį senjorams mums kilo susipažinus su žurnalo „60+“ redaktore Laura. Tikiu, kad šiame skubos ir technologijų amžiuje bene didžiausia dovana yra tikras susitikimas ir bendrystė, įprasminanti žmogaus kasdienybę. Juk šiltas pokalbis ir jaukus pasibuvimas gali suteikti jėgų ir gerą nuotaiką. Tad mūsų bendras tikslas – kiekviename naujame „60+“ žurnalo numeryje kviesti senjorus į filmo seansą „Cinamon“ kino centre, įsikūrusiame laisvalaikio ir prekybos centre „Mega“, – sako kino centro „Cinamon“ vadovė Asta Norvilienė.

Taip pat planuojama, kad tokie išskirtiniai kino seansai senjorams vyks kas du mėnesius ir skirtinguose Lietuvos miestuose.

Apie kitus projekto „60+ kine“ renginius galite sužinoti www.60plius.lt ir www.cinamonkino.com

Pirmasis „60+ kine“ renginys numatytas vasario 5 d. kino centre Cinamon.

60+ kine

RENGINIO PROGRAMA

10:30-11:10 Rėmėjų vaišės ir dovanos kino seanso dalyviams.

11:10-11:30 Stilistės Viktorijos Šaulytės pranešimas „Sena suknelė – nauji deriniai“

11:30-11:50 „Gaja namų“ kūrėjos, emocijų paleidimo trenerės Aušros Bružienės pranešimas „Savęs priėmimas – tikroji meilės sau išraiška“.

12:00-14:20 Kino filmas „Mažosios moterys“ (FILMAS SU SUBTITRAIS).

Bilietus galima įsigyti (BILIETŲ NEBĖRA!):
https://cinamonkino.com/mega/seat-plan/253566640/lt

Daugiau apie filmą

Amerikietės Louisos May Alcott prieš pusantro šimto metų parašytas romanas „Mažosios moterys“ laikomas tikra savo žanro klasika ir lyginamas su seserų Brontė ar Džeinės Osten kūryba. Autobiografinių detalių nestokojančioje knygoje L.M. Alcott aprašo keturių seserų – Megės, Džo, Betės ir Eimės – gyvenimą. Bręstančios merginos
pažįsta pasaulį, maištauja prieš visuomenės stereotipus moterų atžvilgiu ir pamažu formuojasi kaip stiprios, nepriklausomos asmenybės.
Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.
Režisierė: Greta Gerwig
Vaidina: Laura Dern, Meryl Streep, Saoirse Ronan, Emma Watson, Timothée Chalamet, Florence Pugh

https://cinamonkino.com/mega/film/mazosios-moterys/lt

Taip pat skaitykite: