Kas šios dienos kalendoriaus lapelyje?

Humoro nestokojantis ir visuomet energingas aktorius Giedrius Savickas atskleidė, kas grąžina jį į prisiminimus. „Pas mamą iš vaikystės labai gerai atsimenu lapeliais plėšomą kalendorių. Man visada patikdavo stebėti, kaip kasdien ilgėja dienos, kokių būna keistų vardadienių, įvairių patarimų bei anekdotų, kurie užrašyti kitoje lapelio pusėje. Visa ši informacija labai trumpa ir gera. Pamatęs tokį kalendorių visada grįžtu prisiminimais į vaikystę“, – nostalgija dalinasi G. Savickas.

Teatro, kino ir televizijos aktorius Giedrius nuo šiol kiekvieną dieną keliaus prisiminimais ir tai leis pajusti kitiems. „Man patinka daryti tai, kas mano širdžiai miela. Laida „Kalendorius“ būtent tuo ir patraukė mano dėmesį. Jau nuo sausio 1-osios dienos LNK žiūrovai gali kiekvieną dieną visus metus su manimi stebėti, kuri gi šiandien diena, kiek ji pailgėjo, kas šiandien švenčia vardadienį. Tai pat nepamirškime patarimų, tokių, kaip, pavyzdžiui, trauklapio lapą užpilti medumi ir po 1 šaukštelį gerti tris mėnesius“, – pasakoja laidos vedėjas Giedrius Savickas.

Atėjus Naujiesiems metams aktoriui prasideda vėl įtemptas metas: spektakliai, renginiai ir vaidmenys televizijoje. Ir nors Naujiesiems metams aktorius neturi konkrečių tikslų, tačiau prisipažįsta, kad kiekvienais metais nenustoja sau žadėti vieno dalyko.

„Tokių paprastų tikslų visuomet yra, kurie nuolatos kartojasi. Jau šiemet, jau šiemet. Visada būdavo tikslas, na, jau po šito sezono, tai jį pabaigsiu ir pradėsiu gyventi, tikrai. Tačiau dabar mano tikslas yra šiais metais tiesiog gerai pagyventi. Tačiau apie konkrečius pažadus, jau net žmona man sako šiais metais nieko sau nebežadėti“, – šypsosi aktorius.

Nuo 2020 metų aktorius startavo ne tik su nauja kasdiene laida „Kalendorius“, bet ir pasirodys antrajame serialo „Monikai reikia meilės“ sezone“.

Taip pat skaitykite: