„Gyvenimas su muzika yra fantastika“

Jau šį sekmadienį LNK televizijos eteryje startuos itin laukta premjera – pirmąjį sezoną šalyje pradės unikalus projektas „Lietuvos balsas. Senjorai“. Pirmieji aklųjų perklausų dalyviai, mokytojų kėdėse esančius Mantą Jankavičių, Justiną Jarutį, Ingą Jankauskaitę ir Moniką Mariją stebins ne tik savo balsais, bet ir jaunatviška energija bei neįtikėtinomis istorijomis.

Romas Bubnelis

Romas Bubnelis, LNK projektas „Lietuvos balsas. Senjorai“

Tarp pirmųjų laidos dalyvių, scenoje mokytojų kėdes bandys atsukti gerai žinomas Lietuvos dainininkas, tarptautinių jaunimo muzikos festivalių organizatorius, projekto „Žvaigždžių duetai“ nugalėtojas, verslininkas bei „Litpolinter“ televizijos kanalo įkūrėjas Romas Bubnelis.

Pamatęs skelbiamą atranką senjorų amžiaus grupei, dainininkas nedvejodamas užpildė anketą. Savo muzikalumą jis paveldėjo iš tėvų bei tvirtai tiki, kad tokio projekto atsiradimas šalyje yra puiki galimybė parodyti žmonėms, jog vis dar gali dainuoti.

„Buvau pasiilgęs scenos. Labai džiaugiausi, kad pavyko praeiti atrankas ir patekau į akląsias perklausas. Tuomet, kai norėjau dainuoti, niekada nepatekdavau į televiziją. Buvau nefotogeniškas ir į išrinktas favoritų gretas nepakliūdavau, todėl sukūriau savo kanalą. Atsitiko taip, kad viską darydamas sau, tuo pačiu dariau kitiems, o galiausiai iš viso to reikalo pats ir iškritau“, – guodžiasi projekto dalyvis.

Paklaustas, ko tikisi iš projekto, ir ką galėtų pažadėti žiūrovams, dainininkas žodžių į vatą nevyniojo. „Nevaidinsiu kažko ypatingo. Būsiu nuoširdus ir atsiduosiu visu šimtu procentu. Tikiuosi likti pastebėtas ir pagaliau atrasti savo prodiuserį, nes gyvenimas su muzika yra fantastika“, – šypsosi projekto „Lietuvos balsas. Senjorai“ dalyvis R. Bubnelis.

Dalyvis juokiasi, kad pagaliau, būdamas senjoru, turi laiko įgyvendinti savo svajonę dainuoti. Visuomet kuom nors kitu užsiimdavęs ir laiko muzikai nerasdavęs Romas, dabar pasiruošęs visiškai atsiduoti scenai. Ir nors scena žinomam vyrui tikrai nėra naujiena, jis pripažįsta, jog iššūkių projekte tikrai netrūksta.

„Gaunu kūrinius, kurių gyvenime nesu atlikęs ir net nebūčiau pagalvojęs, jog galėčiau. Didžiausia problema yra dainų tekstai anglų kalba, streso ir darbo per akis, bet „zubrinu“, o ką darysi. Labai džiugu, kad mokytojai meta tokius iššūkius, o pats projektas visiškai išveda mane iš komforto zonos“, – savo įspūdžiais projekte dalinasi Romas.

Ar šiam dalyviui pavyks pereiti „aklųjų perklausų“ etapą ir ar bent vienas iš keturių mokytojų liks sužavėtas Romo pasirodymu, pamatyti bus galima jau šį sekmadienį, „Lietuvos balsas. Senjorai“ premjeroje, 19:30 per LNK.

Taip pat skaitykite: