,

O kas, jei ne mes?

Tauragės maltiečių projekto „Maistas ant ratų“ vadovas Saulius Oželis kasdien vežioja karštą maistą 50-čiai senų, ligotų ir vienišų žmonių. Jam patinka padėti šiems žmonėms.

Tačiau Saulius turi ir kitą aistrą – motociklą, todėl savo darbe jis suderina šiuos savo pomėgius – išvežioja sriubą motociklu ir taip pat kartais pavėžina senolius, kurie to prašo.

Saulius Oželis

„Gaila, kad tik 47-erių supratau, kad širdis nesensta“, – sako baikeris Saulius Oželis, ant savo motociklo pavėžinęs ne vieną senolį.

Ši istorija apie motociklininką, kuris didelius darbus atlieka tyliai. Tikėdamas, kad gyvenimas – tai svajonių išsipildymas, jis kasdien važiuoja aplankyti vienišų senelių. Tačiau ne viskas taip paprasta.

„O kas, jei ne mes?“ – tai istorijos, kuriose pasakojame apie lietuvius. Tyliais, tačiau prasmingais darbais kasdien keičiančius pasaulį. Šios iniciatyvos Wide Wings ėmėsi dėl to, kad pernelyg retai didžiuojamės kilniais lietuvių poelgiais. O vis dažniau juos užgožia ir nuolat mus pasiekiančios neigiamos naujienos. Tačiau lietuviai turi kuo didžiuotis.

Taip pat skaitykite: