Kauno kavinės ir restoranai kviečia senjorus kavos

Šiemet Kaune pirmą kartą startuoja akcija „Senjorų kava“. Visą spalio mėnesį senjorai bus nemokamai vaišinami kava. Tik prasidedant akcijai į kvietimą atsiliepė 13 įstaigų – restoranai ,,Metropolis”, ,,Daugirdas”, ,,Piccola Italia”, ,,Daniela”, ,,Grill London”, ,,Caif Café” kavinių tinklas, baras ,,B2O”, kavinė ,,Kibi čibi”, kavinių tinklas ,,al Fresco” ir kt.

kava senjorams

„Ši iniciatyva jau 18 metų gyvuoja Vilniuje, pasiekė Klaipėdą, Šiaulius, Gargždus, ir man buvo labai gaila, kad ji neatkeliavo iki Kauno. Epizodiškų atvejų yra buvę, tačiau tradicija nepaplito”, – sako Audronė Jankuvienė. – Dabar tereikėjo įskelti kibirkštį – kavinės ir restoranai labai pozityviai ir geranoriškai reagavo į kvietimą. Tai rodo jų socialinį jautrumą, solidarumą, kintantį požiūrį į vyresnio amžiaus žmones. Taip kuriami draugiški ryšiai tarp kartų, pokyčiai mūsų visuomenėje”.

„Caif Cafe“ kavinių tinklas Vilniuje rengiamose akcijose dalyvauja jau ne vienerius metus. „Tai sveikintina iniciatyva, tapusi savotiška mūsų prekinio ženklo tradicija. Todėl sulaukę kvietimo senjorų mėnesį – spalį paminėti prie kavos puodelio Kaune, nedelsdami sutikome. Žinome, jog tai suburs visą būrį garbaus amžiaus kavos mėgėjų. Be to, tai pirmas kartas, kuomet akcija bus vykdoma Kaune”, – sako UAB „Delano“ rinkodaros specialistė Austėja Matusaitė.

„Grill London“ restoranų tinklo rinkodaros vadovas Andrius Bakanas priduria: „Pas mus lankosi nuo moksleivių, studentų iki verslininkų ir senjorų. Bet žinome, kad ne kiekvienas senjoras gali sau leisti ateiti kavos išgerti į kavinę ar restoraną. O norime juos nudžiuginti, matyti juos besišypsančius. Todėl jungiamės prie iniciatyvos „Senjorų kava”.

Pirmadienio rytais 10-11 val. senjorus kavos kviečia restoranas ,,Metropolis” S. Daukanto g. 21, po pietų (14-16 val.) – restoranas ,,Daugirdas” Daugirdo g. 4.

Antradieniais nuo 11 iki 12 val. – restoranas ,,Piccola Italia” Vytauto pr. 32,

trečiadieniais 15-17 val. – baras ,,B2O” Gedimino g. 30.

Ketvirtadieniais 10-11 val. senjorai laukiami kavinėje ,,Kibi čibi” Taikos pr. 2,

penktadieniais 10-11 val. kavinėse ,,al Fresco” Savanorių pr. 192 ir V. Krėvės pr. 129.

Kavinių tinklas ,,Caif Cafe” vaišins senjorus sekmadieniais 13-14 val. trijose savo kavinėse – Gedimino g. 45, Savanorių pr. 255 (,,Hyper Maxima”) ir Šarkuvos g. 1A.

Restoranas ,,Daniela” kviečia į svečius senjorus sekmadieniais 13-15 val.

,,Grill London” Laisvės al. 72 – šeštadieniais 11-13 val., o Vilniaus g. 13 – sekmadieniais 11-13 val.

Akcija truks visą mėnesį, tad prie jos gali jungtis ir kiti restoranai bei kavinės.

Akcijos iniciatorė Kaune – Seimo narė kaunietė Audronė Jankuvienė.

Taip pat skaitykite: