FOTOSESIJOJE – SENJORĖS

Balandžio 3 dieną Šakių rajone įsikūrusiuose Kukarskės globos namuose įgyvendinta žavi senjorių fotosesija „Moterys“. Šiuo Mamos dienai skirtu renginiu siekta pamaloninti globos namų gyventojas seneles, padovanoti joms kitokią dieną, parodyti, kad senatvė taip pat yra graži ir žavi.

Įstaigos darbuotojai padėjo senjorėms pasipuošti, apsirengti, pasidažyti. Ši fotosesija buvo džiugi pramoga pasipuošusioms moterims: visos buvo patenkintos, linksmos, pasitempusios. Jos neatsiminė, kada paskutinį kartą dažėsi lūpas, akis, skruostus, garbanojo plaukus, darė šukuoseną.

Parodos atidarymas planuojamas gegužės 10 dieną, Šeimos šventės metu, kuomet gyventojai maloniai laiką leis su savo artimaisiais ir draugais. Nuotraukos bus eksponuojamos ir papuoš globos namus.

Ši fotosesija – bendras projektas su fotografėmis Agniete Petrikaitiene ir Rūta Jašinskaite-Bakšiene. Fotosesijai gėlių kompozicijas kūrė ir dovanojo Rūta Butkienė, salono „Gėlių galerija“ savininkė. Kidulių dvaras paskolino keletą reikalingų baldų.