Ebru menas: šiltiems ir spalvingiems prisiminimams!

ebruVšĮ „MEDA PROJECT“ – unikali įstaiga Lietuvoje, išsiskirianti savo vykdoma švietėjiška, socialine, edukacine, kultūrine, terapine ir reabilitacine veikla naudojant visame pasaulyje ypatingą Ebru – dažų liejimo ant vandens paviršiaus – meno techniką, įtrauktą į UNESCO paveldo sąrašą. Tūkstančius metų gyvuojantis Ebru menas tik prieš dešimtmetį pasiekė  Lietuvą ir pradėjo džiuginti žmones neregėtais stebuklais!

Dažų liejimas ant vandens paviršiaus sužavi kiekvieną ir visiškai nesvarbu, kokio esate amžiaus, lyties, religijos ar politinių pažiūrų. Tai unikali veikla, kurios metu patirsite nuostabą, išmoksite atrasti ir džiaugtis. Turėsite unikalią galimybę išlieti savo jausmus ir emocijas ant vandens paviršiaus, atrasite vidinę harmoniją ir prasmingai bei smagiai praleisite laiką su savo artimaisiais, draugais.

ebru

Ebru paveikslas tapomas ant vandens, tirštinto jūros dumbliais, naudojant ekologiškus rankų darbo dažus ir teptukus, specialias lazdeles, tačiau pagrindinis ir svarbiausias įrankis čia būsite Jūs, jūsų emocijos ir jausmai, kurie nuspalvins paveikslą! Jūsų kūrinys turės išliekamąją vertę – bus nuimtas nuo vandens paviršiaus, perkeltas ant specialaus popieriaus arba drobės tam, kad prisiminimai Jus šildytų ištisus metus.

Ebru paveikslai – unikalūs, ypatingi ir nepakartojami. Net jeigu manote, kad piešimas ne Jums skirta veikla – būtinai išbandykite Ebru meną ir įsitikinkite, kiek daug kūrybinių galių slypi jūsų rankose! Tai ypatinga veikla, džiuginanti įspūdingais rezultatais ir užburianti Jūsų sielą, padedanti išlieti emocijas, vizualizuoti išgyvenimus, sutelkti dėmesį ir  atsipalaiduoti.

Ar norėtumėte nutapyti aušros gaivą, saulėlydžio ramybę, dangaus gilumą, debesų šaradą ar spalvoto lietaus paveikslą vandens paviršiuje ir gėrėtis tuo savo namuose?

ebru

Sąmoningas laisvalaikis, išmintinga – antroji jaunystė!

Skatiname būti aktyviu užsiimant kūryba, lankant seminarus/praktikumus, konsultacijas.

EBRU projektas finansuojamas net – 80%, investicija kokybiškos emocinės savijautos link tik – 10 Eur./mėn.

Daugiau informacijos https://ebrumenas.lt/, registracija: +370 (676) 90098, projektai@medaproject.com, FB: Ebru menas/Ebru art