Močiutės vėl varžysis dėl futbolo prizo

Balandžio 13 dieną, 12 valandą Keturvalakių mokykloje-daugiafunkciame centre vyks ketvirtasis Lietuvos močiučių futbolo čempionatas „Močiutės už futbolą“.

Čempionate varžysis septynios komandos: Marijampolės FK „Už sveiką Lietuvą“, Mokolų FK „Sūduvos močiutės“,  Kybartų FK „Kindermočiutės“, Visagino FK „Atominės močiutės“, Utenos FK  „Vyturės“, Vilniaus „Sostinės močiutės“, Kauno „Riterės“.

Močiučių čempionatas išsiskiria tuo, kad žaidžiamas vienas kėlinys, aikštelėje varžomasi 4 prieš 4, kad būtų išvengta traumų, močiutės žaidžia su poroloniniu kamuoliu. Močiučių futbolas – tai pasitikėjimas, pagarba ir drąsa. Futbolas – ne tik sporto šaka, bet ir puiki laisvalaikio praleidimo forma, vienijanti įvairaus amžiaus žmones.

Močiučių futbolo judėjimas dabar ne tik žinomas Lietuvoje, bet ir Europoje, kur UEFA organizacija praėjusiais metais močiučių iniciatyvą apdovanojo bronziniu diplomu, sukūrė trumpametražį filmą apie vieną iš žaidžiančių futbolą močiučių, kuri pateko ir ant UEFA žurnalo viršelio.

mociutes uz futbola 2019

Taip pat skaitykite: