,

Kviečia nemokamas spektaklis Marijampolėje

Spektaklis „Vaje, kur mes papuolėm“ – tai keliaujančios senjorės, kurios mato, jaučia, vertina, išgyvena ir nori. Nori visko: šilumos, dėmesio, įspūdžių. Lūkesčiai, svajonės ir viltys – viskas susilieja į vieną: juokas ir ironiškas žvilgsnis į pasaulį ir save.

„Čia ir dabar mes taip pat esame nuolat informuojami apie pabaigą. Apie ją mums primena kiekviena surūkyta cigaretė, išgerta vyno taurė ar obuolio nuograuža. Keista, bet šiais laikais suvokti savo laikinumą ir baigtinumą yra didesnis maištas nei troškimas suardyti amžiną pasaulio tvarką ir būti nemirtingam.” (Jurga Ivanauskaitė, „Viršvalandžiai“). Tokia ir yra šių metų interpretacija. Scenarijų sukūrė teatro vadovė Daina Ciegienė, pati daug metų dirbanti gide ir kelionių vadove, žinanti ir išgyvenusi daugybę juokingų ir keistų istorijų.

„O mes vis tik džiaugiamės, nes tik džiaugsmas yra šventas. Linkime Jums laimės kasdien matyti, koks keistai gražus šis pasaulis“, – sako spektaklio kūrėjai.

Marijampolės Trečiojo amžiaus universitetas turi daugiau nei septynis šimtus studentų, tai – aktyvi bendruomenė, nuolat keliaujanti ir besidominti viskuo, kas vyksta Lietuvoje ir pasaulyje. Senjorai klausosi paskaitų, patys rengia įvairias akcijas ir, žinoma, domisi daile, muzika ir teatru.

Spektaklis yra NEMOKAMAS.

Spektaklis Marijampolėje

Taip pat skaitykite: