Kauno senjorų klubas „Berželis“

Esame Kauno Senjorų klubas BERŽELIS (įmonės kodas 303183353) – ne pelno siekianti organizacija, kuriai šiuo metu priklauso 35 nariai. Tačiau klubas plečiasi ir kviečia visus, norinčius aktyviai bendrauti, prisijungti prie klubo veiklos. Mes drauge švenčiame, pramogaujame, keliaujame, bendraujame ir aktyviai dalyvaujame bendruomenės gyvenime. Siekiame į grupeles suburti įvairių gebėjimų ir talentų (dainuoti, groti, džiuginti sportiniais pasiekimais) turinčius žmones, kad kiekvieno gyvenimas taptų darnesnis ir prasmingesnis.

Mūsų susitikimai vyksta įvairiose vietose:

• Šventės, vakaronės, renginiai – mokyklose (SANTAROS
gimnazijoje, Milikonių vidurinėje mokykloje);
• Edukacinės popietės – bibliotekoje;
• Sporto veikla – pramogų ir sporto komplekse
IMPULS.
Šiuo metu klube tėra susibūrusi kapela ŠALTINIS, kuriai priklauso 11 narių, todėl klubas – puiki vieta atsiskleisti jūsų gebėjimams ir pildytis norams, nes mums plėstis dar tikrai yra kur! Džiaugiamės, kad gauname užsakymų, neatsisakome ir labdaringos veiklos – koncertuojame Kaune, senelių namuose, mokyklose.

Tad kvieskite ir mes atvyksime! Beje, artimiausias renginys, kuriame mus galite sutikti – vasario 28 d. Šilainiuose vyksiančios UŽGAVĖNĖS, kuriose koncertuos ir mūsų kapela ŠALTINIS. Mielai kviečiame prie jo prisijungti – šiuo metu mums itin reikalingas kapelos vadovas, grojantis akordeonu.
Asmuo pasiteirauti – Senjorų klubo pirmininkė Antanina Birutė Liutvinskienė,
El. paštas biruteliutvinskiene@yahoo.co.uk